Lagergjenbrukbar plastpallett

Produktnavn: Lagergjenbrukbar plastpall pris Entry Type: 4-veis Stil: Single Faced Merkenavn: Opplysende Modellnummer: ENL-1210CW-D Dimensjon: 1200 * 1000 * 150mm Statisk belastning: 6t Dynamisk belastning: 1.5t Rackbelastning: 1,5 t Vekt: 22 kg Sertifikater: ISO / SGS Bruk: lagerstativbruk Logo: Gratis silkeutskrift eller ...

Produktnavn: Gjenbrukbar plastpall pris

Oppføringstype: 4-veis

Stil: Single Faced

Merkenavn: Opplysende

Modellnummer: ENL-1210CW-D

Dimensjon: 1200 * 1000 * 150mm

Statisk last: 6t

Dynamisk belastning: 1,5 t Rackbelastning: 1,5 t

Vekt: 22 kg

Sertifikater: ISO / SGS

Bruk: lagerstativ bruk

Logo: Gratis silketrykk eller preget


Pakkehylling av plastpaller har en konstant ulastet vekt, er robust og slitesterkt, med metallforsterkning, er spesielt robust og egnet for bruk i høyt lagringsrom.


Fordeler med plastpaller Cver Wooden Pallets

  • Langt liv og høy kvalitet

Plastpaller imponerer med formstabilitet og lang levetid. Avfall og brudd, som er hverdagslige hendelser med trepaller, er ikke et problem med plast. Nøyaktige målinger og design skaper en høy grad av stabilitet i prosessen. Videre kan de tilpasses for automatiserte lagrings- og plukkesystemer.

  • Lav vekt og Nestability

En stor fordel ved plastpaller er deres lave tærvekt. Dette er en stor lettelse for de ansatte, spesielt i områder der tomme paller må flyttes og stables for hånd. De sparer også på kostnader, drivstoff og CO2 i transitt. Nestable paller i tillegg tar opp mindre lagringsplass og reduserer lagerkostnader.

  • Hygienisk og lett å rengjøre

Etter at de har sirkulert en stund, blir trepaller skitne og vanskelige å rengjøre. Plastpaller er helt forskjellige: De skiller seg ut på grunn av deres robuste og skadedyrfrie overflater som lett kan rengjøres. Videre kan de integreres i hygienisk produksjon og emballasje prosesser uten problemer.


Hot Tags: Warehouse Reusable Plastic Pallet produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg