Tre løpere plastpall

Tre løpere plastpall

Avledet av navnet sitt fra de tre parallelle strukturene under toppdekket, er tre-løpende plastpaller teknisk skrens på grunn av mangelen på et bunndekke. De tre løperne kan enten hakkes for å muliggjøre fireveis inngang eller venstre solid, i så fall er bare toveis inngang mulig.

Produktdetaljer

tre løpere plastpall


størrelse 1200 * 1000 * 150 mm

vekt 22 ± 0,5 kg, med 8 stålrør

statisk belastning 6000 kg, dynamisk belastning 1500 kg, stativbelastning 1500 kg

tilpasset farge og silketrykk logo er tilgjengelig


Enkelt sagt er en plastpallets form dens form, som påvirker hvordan pallen håndteres og brukes. Paller kan være utformet for å bli stablet oppå hverandre når de er fullastet for å utnytte transporten effektivt eller kan være utformet for å hekke inni hverandre slik at de tar veldig liten plass når de er tomme.

pallet with 3 runners

yellow pallet with 3 runner


Ofte brukes bransjespesifikke paller som de som er oppført ovenfor bare i visse stadier i forsyningskjeden, mens ISO-standardpaller brukes på andre punkter i forsyningskjeden. Bildeler kan for eksempel sendes fra en fabrikk til en annen på en bilpall, men de samme delene vil bli sendt til en butikk på en mer vanlig 48 × 40-tommers pall designet for å passe pent inn i en lastebil.


pallet with 3 runner

plastic pallets

Paller som måler minst 1200 mm er standard for forbrukervendte forsyningskjeder i Nord-Amerika, Europa og i økende grad i Asia. Mindre pallstørrelser er begrenset til indre markeder i Asia og Australia eller brukt til handel fra industri til industri. Sendinger fra industri til industri bruker ikke-standardiserte paller i et svimlende utvalg av størrelser, typer og former. Noen bransjer, for eksempel drikkevareindustrien, bruker en ikke-standard pallstørrelse for sin interne logistikk, men pakker produktene sine på en GMA-standardpall for forsendelse til dagligvarepartnere. Når du velger plastpaller for din bedrift, kan du velge en pall i standardstørrelse og bruke utstyr som fungerer med det på hvert punkt i forsyningskjeden din, forenkle bedriftens logistikkdrift.

ULIGHTENING PALLET er en erfaren tre løpere plastpall leverandør blant de verdensberømte tre løpere plastpall produsenter, som kan tilby deg varmt salg og billige tre løpere engrossalgstjeneste av plastpall. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris hos vår fabrikk.
Hot Tags: tre løpere produsenter av plastpaller, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

Du kommer kanskje også til å like