Stablett Heavy Duty HDPE plastpallett

Stablett Heavy Duty HDPE plastpallett

Stablbar heavy duty HDPE plastpall 1412SW-B er utviklet som en ekte allround som gir høy ytelse. Det er universelt anvendelig i lukkede kretser, produksjonsanlegg og godsfordeling. I tillegg benyttes mange bruksområder for stabling, for eksempel poser stabling, boks stabling og så ...

Stablbar heavy duty HDPE plastpall


1412SW-B har blitt konstruert som en ekte all-rounder som gir høy ytelse. Det er universelt anvendelig i lukkede kretser, produksjonsanlegg og godsfordeling. I tillegg er det mye bruksområder for stabling, for eksempel poser stabling, boks stabling og så videre. Den høye støtstyrken til denne plastpallen reduserer risikoen for skade ved dårlig håndtering, og forlener dermed levetiden. Det er lett å rengjøre etter bruk og brukes hovedsakelig til lagerstablering med høy belastning.


Type:

Vented dekk

Stil

Dobbeltvendt

Materiale:

PP

F gaffeltruck

4   W ay E ntry

H ogløft

N / A

Dimensjon (mm)

Lastkapasitet (KGS)

ANT / Container

L

W

H

vekt

dynamisk

Statisk lo a d

20 'GP

40'GP

40'HQ

1200

1000

150

20.50kgs

2 T

6 T

150 stk

300 stk

374 stk  

ENLIGHTENING PALLET er en erfaren, stabbar heavy duty hdpe plastpallleverandør blant de verdensberømte stabile heavy duty hdpe plastpallprodusentene, som kan tilby deg varmsalg og billig, stablet hdp plastpalltjenester. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.
Hot Tags: Stabelbare heavy duty hdpe plastpaller produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg