Dobbel møtte stil kraftig plikt plastikk pall europall for euro pall gjør

Dobbel møtte stil kraftig plikt plastikk pall europall for euro pall gjør

1.Size:1200x1200x150mm2.Weight:24kg3.1x20gp:96pcs, 1x40hq:310pcs

Chat nå

Produktdetaljer

Dobbel møtte stil kraftig plikt plastikk pall europall for euro pall gjør

Produktbeskrivelse

375号1212双面网格.jpg

Type

Ventilerte dekk

Stil

Dobbel møtt

Materiale

HDPE

gaffeltruck

ok

handlift

ok

Dimension(mm)

Last Capacity(KGS)

ANTALL/Container

L

W

H

Dynamisk

Statisk

Reoler

20' GP

40' GP

40' HQ

1200

1200

150

1.5T

6T

0,7-1.2T

96 PCer

/

310 PCer

焊接双面网格 绿色.jpg

Plast pallen kan være utrolig elastiske, håndtere tusenvis av kilo i vekt med vår støtte og distribusjon modeller. Vi har standard modeller av plastpaller som fungerer med gaffeltruck, reoler eller pall platespiller du har. Materialet er svært motstandsdyktig mot noen form for korrosjon eller forfall. Den kan brukes for alle typer godt fra mat grade til medisinsk vanskelig eller fet. Det er lett å rengjøre etter bruk og vil ikke tillate materiale å ødelegge det eller flekker det. Plastpaller er brann resistent samt å sikre lageret. Styrke og holdbarhet endres ikke når du bytter fra tre til plastpaller.

Fordi disse plastpaller kan bare brukes med alle typer pall systemet, kan de enkelt integrere med maskiner du har nå. Ikke lenger må du erstatte stadig trepaller som bryter eller slites ned. Plastpaller er bare som kunne utføre de samme oppgavene uten noen effekter til materialet. Ingen fliser, brenne eller lukt vil påvirke disse paller.

Søk gjennom alternativene og varianter tilbys å finne rette for bedriften. Det er viktig å vite materialer du vil lagre og vekter du må ta for å velge riktig type. Hvis du har spørsmål, kan det erfarne personalet her svare på eventuelle spørsmål du har.

Lasting:


Selskapet Innledning:

Opplysende pall Industry co, Ltd er en omfattende store plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding box\binscarte\turnover box\basket\pallet av tilbud og produksjon som en av høyteknologisk bedrift, og sette opp kontorer i Hongkong og innlandet. I dag markedsføring selskapets nettverksdekning hjemme og i utlandet, som Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service å vinne fleste kundestøtte og tillit. Vår filosofi er: kvaliteten arbeider for overlevelse, omdømme og merke. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemiske, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, wire og kabel og mange andre næringer. Helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg oppriktig, og sammen skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikk industrien å gi bedre service.

Kontakt oss fritt hvis du har spørsmål om våre plast pallen

Et par:1400x1100x150mm splitter ny dobbeltsidig stil plastpall, HDPE plastmaterialepall Neste:1200 x 1000 heavy duty full perimeter base plastpaller leverandør

Forespørsel