Rackable plastpaller

Rackable plastpaller

En rackbar pall er konstruert for å kunne holde en spesifisert mengde vekt i et åpent spenn-reoler. Nedenfor er vist et åpent spennstativ, en frontstang og en bakstang og ingenting imellom. Rekkbare paller kan også brukes i et kantstativ der pallen understøttes av begge sidekanter.

Produktdetaljer

Rackable plastpaller


Hvis du skal levere tung produktbelastning, er det bare å bruke plastpaller.

Konstruksjonsarkitekturen på rackbare plastpaller er sterkere enn de stabile plastpallene.

De rekkbare plastpanelene er best egnet for lang avstand, så vel som for det komplekse returmiljøet.


DSC_0478

DSC_0469


Årsaken til denne nakne konstruksjonen er at rackbare paller er designet for å passe riktig på disse bjelkene, noe som gjør det enkelt, sikkert og effektivt å plassere og fjerne dem med gaffeltrucker.


Basen på en gitt rackbar plastpall bestemmer hvilken type oppbevaringsstativ den passer for. Mange plastpallunderlag har benutforminger som gjør det enkelt å komme inn med gaffeltrucksutstyr. De har vanligvis fire ben i hjørnene av pallrammen, ett ben midt på pallen og ett ben plassert på midten av hver av pallens sider.


DSC_0472

DSC_0473


Denne konstruksjonen gir tilgang til gaffeltrucker fra alle sider, selv om gaffeltruckoperatører må være spesielt forsiktige når de skal montere denne typen paller. Andre varianter har paller med "bilderamme" -underlag, som er helt flate på topp- og bunnflatene, men har hule kanaler i mellomdelene for tilgang til gaffeltruck.

Opplysningspaller er en erfaren leverandør av rackbare plastpaller blant de verdensberømte produsentene av rackbare plastpaller, som kan tilby deg salg og billig engangstjeneste av plastpaller. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris hos vår fabrikk.
Hot Tags: rackbare plastpaller produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

You Might Also Like