4-veis inngangstype plastpall for bruk av lagerstativ

4-veis inngangstype plastpall for bruk av lagerstativ

Pallet, Pallet Mould produsent / leverandør i Kina, tilbyr Rackable Pallets (LT-1210B5), Lett Vekt Pallet (LT-1208), Lett Pallet (LT-1008) og så videre.

Chat nå

Produktdetaljer

Produkt detalj

Type:

Vented dekk

Stil

Enkelt møtt

Materiale:

HDPE

gaffeltruck

OK

handlift

ok

Dimensjon (mm)

Lastkapasitet (KGS)

ANT / Container

L

W

H

dynamisk

statisk

reoler

20 'GP

40'GP

40'HQ

1200

1000

150

1-1.5T

4-6T

0.5-1.2T

214

/

508

Produktfunksjoner

Plastpaller er ofte laget av ny HDPE. De er vanligvis ekstremt holdbare, varer for hundre turer eller mer, og motstår forvitring, rot, kjemikalier og korrosjon. Fordelene ved plastpaller over trepaller inkluderer evnen til å være lett å desinfiseres, luktmotstand, brannhemming, lengre levetid, holdbarhet og bedre produktbeskyttelse, ikke-splinter og lettere vekt, og sparer dermed transport- og lønnskostnader og gjør dem tryggere og mer miljøvennlige. De stabler ofte. Plastpaller er unntatt av inspeksjon for biosikkerhetsproblemer, og er lett å sanitere for internasjonal frakt. HDPE er ugjennomtrengelig for de fleste syrer og giftige kjemikalier renser dem lettere.

Plastpaller blir produsert og brukt mye i USA og Europa, spurred av vedtakelsen av ISPM 15. En full sammenligning av tre mot plast kan gjøres ved hjelp av en livssyklusanalyse. Plastpaller kan koste 10 ganger så mye som hardvedpaller og enda dyrere sammenlignet med billige forbrukbare mykepaller.

RFID-brikker kan støpes inn i pallene for å overvåke steder og sporbeholdning. Denne single-faced stilpallen med 3 løpere er imponerende for bruk av racking. På grunn av effektiv utforming av paller har de opptil 1200 kg i høye stativer. Nøyaktige dimensjoner og design øker prosesspåliteligheten i stativsystemer.

firmainformasjon

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet.

I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare.

Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer.

Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.

sertifisering

Hot Tags: 4-veis inngangstype plastpall for lagerstativbruk produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg
Et par:Rackerbare HDPE-laget plastpaller for lageroppbevaring Neste:2.Years: to å erstatning en

Forespørsel

You Might Also Like