Rackable Pallets

Rackable Pallets

Pallet, Pallet Mould produsent / leverandør i Kina, og tilbyr Rackable Pallets, Lightweight Pallet, Lightweight Pallet og så videre.

1210 Tre Skids High Quality Single Faced Style Plastpallett

Type:

Vented dekk

Stil

Enkelt møtt

Materiale:

HDPE

gaffeltruck

OK

handlift

ok

Dimensjon (mm)

Lastkapasitet (KGS)

ANT / Container

L

W

H

dynamisk

statisk

reoler

20 'GP

40'GP

40'HQ

1200

1000

150

1-1.5T

4-6T

0.5-1.2T

214

/

508

Produktfunksjoner

Plastpaller er ofte laget av ny HDPE. De er vanligvis ekstremt holdbare, varer for hundre turer eller mer, og motstår forvitring, rot, kjemikalier og korrosjon. Fordelene ved plastpaller over trepaller inkluderer evnen til å være lett å desinfiseres, luktmotstand, brannhemming, lengre levetid, holdbarhet og bedre produktbeskyttelse, ikke-splinter og lettere vekt, og sparer dermed transport- og lønnskostnader og gjør dem tryggere og mer miljøvennlige. De stabler ofte. Plastpaller er unntatt av inspeksjon for biosikkerhetsproblemer, og er lett å sanitere for internasjonal frakt. HDPE er ugjennomtrengelig for de fleste syrer og giftige kjemikalier renser dem lettere.

Plastpaller blir produsert og brukt mye i USA og Europa, spurred av vedtakelsen av ISPM 15. En full sammenligning av tre mot plast kan gjøres ved hjelp av en livssyklusanalyse. Plastpaller kan koste 10 ganger så mye som hardvedpaller og enda dyrere sammenlignet med billige forbrukbare mykepaller.

RFID-brikker kan støpes inn i pallene for å overvåke steder og sporbeholdning. Denne single-faced stilpallen med 3 løpere er imponerende for bruk av racking. På grunn av effektiv utforming av paller har de opptil 1200 kg i høye stativer. Nøyaktige dimensjoner og design øker prosesspåliteligheten i stativsystemer .

firmainformasjon

Opplysende Pallet Industri har bestått ISO9001: 2008 kvalitetsstyringssystem sertifisering, og gjennom den første europeiske EN840 inspeksjon sertifisering, ISO14001: 2004 miljøledelsessystem sertifisering, GB / T28001-2001 sertifisering av helsevesenet styringssystem, attestasjon av kinesisk miljømerke type I , er stående direktør i Kina sammenslutning av plast. Selskapet har blitt vurdert som: "Kinas mest konkurransedyktige plast industrielle bedrifter", "Kina-plastindustrien" Kina kjente merkevare. "Og vellykket inn på markedet i Malaysia, i 2013 vant den malaysiske regjeringen mat selskaper sourcing i Kina general agent rett , i 2014 vant Italia Pallet selskaper sourcing i Kina general agent rett.

Sertifikat

Snakk med oss fritt hvis det er spørsmål om vår plastpall


Hot Tags: rackable pallets produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg