HDPE rackmontert plast pall for lageret

HDPE rackmontert plast pall for lageret

1.Size:1200x1000x150mm2.Weight:18.5 kg 3. Dynamisk: 1.5t statisk: 6T

OPPLYSENDE PALLEN er en erfaren hdpe rackmontert plast pall for lager lagring leverandør blant de verden berømte hdpe rackmontert plast pallen for lager lagring produsenter, som kan tilby deg varm salg og billig hdpe rackmontert plast pall for lager lagring engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.

HDPE rackmontert plast pall for lageret

Produktdetaljer


Type:Europall
Bunnen støtte:tre skrenser
Materiale:HDPE
gaffeltruckokhandliftok
Dimension(mm)Last Capacity(KGS)ANTALL/Container
LWHDynamiskStatiskReoler20' GP40' GP40' HQ
120010001501T4T0.5T214/508


Produktfunksjoner

Plastpaller er ofte laget av nye HDPE. De er vanligvis svært holdbare varer i hundre turer eller mer, og motstå forvitring, råte, kjemikalier og korrosjon. Fordelene ved plastpaller over tre paller inkluderer muligheten til å være lett renovert, motstand mot lukt, brann retardancy, lengre levetid span, holdbarhet og bedre produkt beskyttelse, ikke-fliser og lettere vekt, og dermed spare på transport og arbeidskostnader og gjøre dem tryggere og mer miljøvennlig. De stabel ofte. Plastpaller er unntatt ved inspeksjon for biosikkerhet bekymringer, og rense enkelt for internasjonal skipsfart. HDPE er immun mot de fleste syrer og giftige kjemikalier ren fra dem lettere.

Plastpaller produseres og brukes mye i USA og Europa, ansporet av adopsjon av ISPM 15. En fullstendig sammenligning av tre vs plast kan gjøres av en livssyklusanalyse. Plastpaller kan koste 10 ganger så mye som løvtre paller og enda dyrere sammenlignet med billige unnværes Gran paller.

RFID-brikker kan støpes inn i pallene overvåke steder og spore lagerbeholdninger. Dette enkelt overfor stil pall med 3 løpere er imponerende for bruken sin rack. På grunn av effektiv design av paller bære de opptil 1200 kg i høy rack. Nøyaktige dimensjoner og design øke prosessen pålitelighet i reoler systemer.

ProductionandPackagingandShipping

Sertifisering

Hot Tags: HDPE rackmontert plast pall for lager lagring produsenter fabrikken engros, billig, pris, hot salg