3 løpere pall

3 løpere pall

Denne pallen er ideell for et automatisert miljø med høy hastighet; dens jevn vekt og dimensjoner gir mulighet for kompatibilitet med en rekke materialhåndteringssystemer.

1. Pallene med 3 løpere har 4-veis inngang 1000 x 1200 mm ISO 9-blokker, full omkrets plastpall er et virkelig unikt materialhåndteringsprodukt. De tre løpepallene er designet for statiske applikasjoner eller ikke-bytter applikasjoner med særlig vekt på HACCP miljøer og matemballasjeindustrien.

2. Fordel med 3 løpere plastpall

· Rundt hjørne design for å forhindre støt;

· Bunnforsterkning av pallen;

· Anti-skid design av pallen;

· Mesh uthult design;

3. Produktfunksjon :

Punkt

3 løpere pall

Størrelse 1200 * 1000 * 150 mm
Vekt
15 kg
Dynamisk belastning 1t
Statisk belastning 4t


Sklisikre matter

111


forsendelse

HTB1fQioeo3IL1JjSZFMq6yjrFXay

Sammenlign med trepaller, rack brukt plastpall holder lenger og være mer miljøvennlig. Fordi de varer lenger enn trepaller, ender opp med at plastpaller krever færre ressurser. Og fordi de er resirkulerbare, reduserer plastpaller kraftig mengden avfall bedriften produserer. Gjenvinnbare plastpaller havner ikke på søppelfyllinger, og de reduserer avhendings- og deponeringskostnadene.

ULIGHTENING PALLET er en erfaren 3 løpere palleleverandør blant de verdensberømte 3 løpere pallprodusentene, som kan tilby deg varmt salg og billig grossisttjeneste for 3 løpere. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris hos vår fabrikk.
Hot Tags: Tre løpere produsenter av paller, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Et par: 5 gallon plastpall

Neste: Euro plastpall