4-veis Posttype Full omkrets plast pall flere lag pallen

4-veis Posttype Full omkrets plast pall flere lag pallen

1.Size:1200x1000x150mm2.Weight:10.45kg3.1x20gp:150pcs, 1x40hq:370pcs

Chat nå

Produktdetaljer

1.Size:1200x1000x150mm

2.Weight:10.45 kg

3.1x20gp:150pcs, 1x40hq:370pcs


OPPLYSENDE PALLEN er en erfaren 1210 full omkrets pall leverandør blant de verden berømte 1210 full omkrets pall produsentene, som kan tilby deg varm salg og billig 1210 full omkrets pall engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.

Grunnleggende Info

Modell nr.: ENL-1210TW

Materiale: HDPE

Lastekapasitet: 4t statisk belastning/1t dynamisk belastning

Stil: Enkel møtte plast pallen

Opprinnelse: Kina

Type: Ventilert paller

Størrelse:1200x1000x150mm

Posttype: 4-veis

Isolasjon: anti-statisk

Spesifikasjon: SGSandISO

HS kode: 3923900000

SpesifikasjonL1200 * W1000 * H150mm
MaterialerNye HDPE plast
Kapasitet1t ~ 4t
Nettovekt10.45kg
Stålrør7 stål på de fleste
FargeAnnen farge kan være tilgjengelig
SertifiseringISO9001:14001andSGS
MASTERPACK10 stykker
Lasting PortShanghai, Qingdao, Ningbo
TransportVelg forskjellige måter refererer til antallet eller oppfatning av handel bedriften
Leveringinnen 15 dager etter at vi får innskudd, avhenger mye av antallet bestillingen.
Vi lover levering tid
PakkingPakking etter dine behov
PrøverVi vil gi gratis vareprøver, trenger du bare å betale frakt
BemerkningVennligst gi oss følgende informasjon i detaljer når du bestiller du
1) detaljer størrelse L * W * H;
2) hvor mye du vil;
3) tegning (hvis tilgjengelig) og OEM design er velkommen

Produktbeskrivelse

Plast pallen kan være utrolig elastiske, håndtere tusenvis av kilo i vekt med vår støtte og distribusjon modeller. Vi har standard modeller av plastpaller som fungerer med gaffeltruck, reoler eller pall platespiller du har. Materialet er svært motstandsdyktig mot noen form for korrosjon eller forfall. Den kan brukes for alle typer godt fra mat grade til medisinsk vanskelig eller fet. Det er lett å rengjøre etter bruk og vil ikke tillate materiale å ødelegge det eller flekker det. Plastpaller er brann resistent samt å sikre lageret. Styrke og holdbarhet endres ikke når du bytter fra tre til plastpaller. Fordi disse plastpaller kan bare brukes med alle typer pall systemet, kan de enkelt integrere med maskiner du har nå. Ikke lenger må du erstatte stadig trepaller som bryter eller slites ned. Plastpaller er bare som kunne utføre de samme oppgavene uten noen effekter til materialet. Ingen fliser, brenne eller lukt vil påvirke disse paller. Søk gjennom alternativene og varianter tilbys å finne rette for bedriften. Det er viktig å vite materialer du vil lagre og vekter du må ta for å velge riktig type. Hvis du har spørsmål, kan det erfarne personalet her svare på eventuelle spørsmål du har.

Firmainformasjon

Qingdao opplysende elektromekaniske co, Ltd er en omfattende store plastprodukterog drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding box\bins\ carte\turnover box\basket\pall av forsyning og produksjon som en høyteknologisk bedrift og sette opp kontorer i Hongkongog innlandet. I dag markedsføring selskapets nettverk presseomtalen hjemme og i utlandet, somAustralia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service til

vinne fleste kundestøtte og tillit. Vår filosofi er: kvaliteten tilstreber ioverlevelse, omdømme og merke. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemiske, øl, drinker,mat, medisin, tobakk, wire og kabel og mange andre næringer. Helst, er vi ivrige etter åsamarbeide med deg oppriktig, og sammen skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinaslogistikk industrien å gi bedre service.

Kontakt freey hvis det er spørsmål om våre plast pallen

Et par:1208 tre Skids billig plast pall for reoler Neste:Tre skrens plastpall

Forespørsel