Pall av plastolje for trommel

Rask informasjon Produktnavn: 4-trommel oljevernpall Størrelse: 1300x1300x300mm Farge: Gul / svart Vekt: 36 kg Råstoff: Fôr lav-tetthet polyetylen (LLDPE) Funksjon: med oljeavløp Lastekapasitet: 3000 kg Vår spillpall er spesielt konstruert for å støtte tunge laster og designet for å brukes lett ...

Rask informasjon

Produktnavn: 4-trommel oljevernpall

Størrelse: 1300x1300x300mm

Farge: gul / svart

Vekt: 36kg

Råstoff: Liner lav-tetthet polyetylen (LLDPE)

Funksjon: med oljeavløp

Lastekapasitet: 3000 kg


four barrel spill pallet (15)


Spillpallen vår er spesialkonstruert for å støtte tung belastning og designet for å brukes og transporteres lett. Den 100% polyetylenkonstruksjonen gjør den kompatibel med et bredt spekter av kjemikalier, mens dens lave vegger gir lettere tilgjengelighet for skjenking.


Det hjelper med å oppfylle forskrifter for sølinneslutning for opptil fire trommer, og overholder SPCC- og EPA-spillinneslutningskrav.


image

  • Lyse, sikkerhetsgule sidevegger er gjennomskinnelige,

  • tilbyr praktisk visuell lekkasjedeteksjon.

image


  • 100% polyetylenkonstruksjon kompatibel med et stort utvalg av kjemikalier, inkludert syrer og etsende midler.


Paking og levering

imageULIGHTENING PALLET er en erfaren plast oljeavfallspall for trommelleverandør blant de verdensberømte plastoljesølpallene for trommelprodusenter, som kan tilby deg varmt salg og billig plastoljeavfallspall for trommelhandel. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris hos vår fabrikk.
Hot Tags: plast oljevern pall for trommelprodusenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg