Plast hygienisk pall

Plast hygienisk pall

Plasthygienisk pall gjør det lettere å flytte tunge stabler. Last med paller under dem kan dras med gaffeltrucker i forskjellige størrelser, bevegelsen er enkel på et bredt, sterkt, flatt gulv, betong er utmerket.

Plasthygienisk pall er enkel å rengjøre og vaskbare paller holder ikke eller feller vann for hurtig tørking. Dobbeltsidige plastpaller gir et miljøalternativ til trepaller eller skrens. Støpt, høytrykksinjeksjonsstøpt polyetylenplast med høy tetthet er ideell for matforedling, kjøtt, fjørfe og farmasøytiske applikasjoner.


Fordel med plast hygienisk pall

1. Sanitær, termitt bevis, rotte / gnager bevis

2. Ekstra holdbar forsterket struktur som tillater opptil 6000 lb statisk lastekapasitet

3. Fireveis inngang for palltepper, løft

4. Størrelse tilpasset for å maksimere bruk av beholderplass


Totalt 16 stk antislipematter på to indre sider for gaffeltrucken.

CX3RE`S0 [WOJ95U8AT7D6I1

Fireveis inngang gir praktisk inngang for mekaniske gaffeltrucker og hydrauliske gaffeltrucker.

} OY ~) '9YTX2 %% [{670} 7 (~ 3

Plasthygienisk pall er en utmerket løsning for store belastninger. Den robuste designen gjør pallen motstandsdyktig mot slag og og er i stand til å bære belastninger på opptil 2000 kg under transport, samt opptil 6000 kg i statisk lagring. Denne høye ytelsen pall er også ideell for transport, lagring og stabling av store poser, for eksempel salt, sukker, sement, melposer osv.Hot Tags: Produsenter av plast hygieniske paller, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg