Heavy Duty Double Side Plastic Pallet Stack For Vesker

Heavy Duty Double Side Plastic Pallet Stack For Vesker

tunge dobbeltsidig plastpallestablett for poser 1412SW-B dobbeltsidepallet er utviklet som en ekte allround som gir høy ytelse. Det er universelt anvendelig i lukkede kretser, produksjonsanlegg og godsfordeling. I tillegg benyttes mange bruksområder for stabling, for eksempel poser ...

Chat nå

Produktdetaljer


kraftig dobbeltsidig plastpallestak for poser


1210SW-B_01.jpg


1412SW-B dobbeltsidepallet har blitt konstruert som en ekte allround som gir høy ytelse. Det er universelt anvendelig i lukkede kretser, produksjonsanlegg og godsfordeling. I tillegg er det mye bruksområder for stabling, for eksempel poser stabling, boks stabling og så videre. Den høye støtstyrken til denne plastpallen reduserer risikoen for skade ved dårlig håndtering, og forlener dermed levetiden. Det er lett å rengjøre etter bruk og brukes hovedsakelig til lagerstablering med høy belastning.


Type:

Vented dekk

Stil

Dobbeltvendt

Materiale:

PP

F gaffeltruck

4   W ay E ntry

H ogløft

N / A

Dimensjon (mm)

Lastkapasitet (KGS)

ANT / Container

L

W

H

vekt

dynamisk

Statisk lo a d

20 'GP

40'GP

40'HQ

1400

1200

150

25kg

2 T

6 T

115pcs

/

272pcs


dobbeltsidig plastpall fordel


1210SW-B_03.jpg


dobbeltsidig plastpallapplikasjon:


Den dobbelte ansiktspallen er en utmerket løsning for tung belastning. Den robuste designen gjør pallen motstandsdyktig mot slag og kan bære på opptil 2000 kg under transport, og opptil 6000 kg i statisk lagring. Denne høyytelsespallen er også ideell til transport, oppbevaring og stabling av store poser, som salt, sukker, sement, melkesekk osv.

1210SW-B_14.jpg

ENLIGHTENING PALLET er en erfaren, kraftig dobbeltsidig plastpallestablett for vesker leverandør blant de verdensberømte, kraftige dobbeltsidede plastpallestabler for veskeprodusenter, som kan tilby deg varmsalg og billig, kraftig dobbeltsidig plastpallestablett for vesker i engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.
Et par:1400 * 1200 dobbeltdekk plastpall Neste:Stables vesker plastpall

Forespørsel