Blå Heavy Duty mat Grade hygienisk plast europall

Blå Heavy Duty mat Grade hygienisk plast europall

1.Size:1200x800x150mm2.Weight:15.5kg3.Dynamic Last: 2 tonn, staic Last: 6 tonn 4 .1x20gp: 210pcs, 1x40hq:506pcs

Chat nå

Produktdetaljer

1.Size:1200x800x150mm

2.Weight:15.5 kg

3. dynamisk belastning: 2 tonn, staic Last: 6 tonn

4.1x20gp:210pcs, 1x40hq:506pcs


OPPLYSENDE PALLEN er en erfaren 1208 mat bruk pall leverandør blant de verden berømte 1208 bruk pall matprodusenter, som kan tilby deg varm salg og billig 1208 mat pall engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.


Grunnleggende Info

Modell nr.: ENL-1208CP

Materiale: HDPE

Lastekapasitet: 4-6t statisk belastning/1t ~ 1.5t dynamisk belastning/1-1.5t reoler belastning

Stil: Enkel møtte 3 skrenser mat bruk plast pallen

Opprinnelse: Kina

Type: Ventilert paller

Størrelse: 1200 * 1800 * 150

Posttype: 4-veis

Isolasjon: anti-statisk

Spesifikasjon: SGSandISO

HS kode: 3923900000

SpesifikasjonL1200 * W800 * H150mm
MaterialerNye HDPE plast
Kapasitet1.5t ~ 6t
Nettovekt15,5 kg
Stålrør5 stål på de fleste
FargeAnnen farge kan være tilgjengelig
SertifiseringISO9001:14001andSGS
MASTERPACK10 stykker
Lasting PortShanghai, Qingdao, Ningbo
TransportVelg forskjellige måter refererer til antallet eller oppfatning av handel bedriften
Leveringinnen 15 dager etter at vi får innskudd, avhenger mye av antallet bestillingen.
Vi lover levering tid
PakkingPakking etter dine behov
PrøverVi vil gi gratis vareprøver, trenger du bare å betale frakt
BemerkningVennligst gi oss følgende informasjon i detaljer når du bestiller du
1) detaljer størrelse L * W * H;
2) hvor mye du vil;
3) tegning (hvis tilgjengelig) og OEM design er velkommen

Produktbeskrivelse


Mat bruk plast pallen er alternativ som vi er spesielt begeistret. Vi tror at din bedrift vil elske den styrke og støtte disse paller tilbyr. Plast pallen kan være utrolig elastiske, håndtere tusenvis av kilo i vekt med vår støtte og distribusjon modeller. Vi har standard modeller av plastpaller som fungerer med gaffeltruck, reoler eller pall platespiller du har. Materialet er svært motstandsdyktig mot noen form for korrosjon eller forfall. Den kan brukes for alle typer godt fra mat grade til medisinsk vanskelig eller fet. Det er lett å rengjøre etter bruk og vil ikke tillate materiale å ødelegge det eller flekker det. Plastpaller er brann resistent samt å sikre lageret. Styrke og holdbarhet endres ikke når du bytter fra tre til plastpaller. Fordi disse plastpaller kan bare brukes med alle typer pall systemet, kan de enkelt integrere med maskiner du har nå. Ikke lenger må du erstatte stadig trepaller som bryter eller slites ned. Plastpaller er bare som kunne utføre de samme oppgavene uten noen effekter til materialet. Ingen fliser, brenne eller lukt vil påvirke disse paller. Søk gjennom alternativene og varianter tilbys å finne rette for bedriften. Det er viktig å vite materialer du vil lagre og vekter du må ta for å velge riktig type. Hvis du har spørsmål, kan det erfarne personalet her svare på eventuelle spørsmål du har.


Firmainformasjon

Opplysende pall Industry co, Ltd er en omfattende store plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding box\binscarte\turnover box\basket\pallet av tilbud og produksjon som en av høyteknologisk bedrift, og sette opp kontorer i Hongkong og innlandet. I dag markedsføring selskapets nettverksdekning hjemme og i utlandet, som Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service å vinne fleste kundestøtte og tillit. Vår filosofi er: kvaliteten arbeider for overlevelse, omdømme og merke. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemiske, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, wire og kabel og mange andre næringer. Helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg oppriktig, og sammen skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikk industrien å gi bedre service.

Kontakt oss fritt hvis du har spørsmål om våre plast pallenEt par:Enkelt møtte stil og plast materiale mat grade plastikk pallen Neste:1210 mat bruk Heavy Duty Solid dekk rackmontert plast pallen

Forespørsel