3 Runners Rackable Plastic Pallet

3 Runners Rackable Plastic Pallet

Nestable pall, stabelbar pall, rackable pallet produsent / leverandør i Kina, tilbyr plastpallet - 3, Wheelie Bin (RXL-50LB), plastpallett og så videre.

Chat nå

Produktdetaljer

3 Runners Rackable Plastic Pallet

Produktfunksjoner

Laget av høy tetthet jomfru polyetylen for lang levetid

Fireveis inngang gir praktisk alle sidetilgang, 2-veis med lastbil og 4-veis med gaffeltruck

Anti-glidelås hindrer at paller glir av gaflene

Innovativt design tilbyr de viktige produktegenskapene med kapasitet og allsidighet

produktbeskrivelse

3-lags plastpall og skid har kombinert designelementer av både en pall og en skid, som gir 4-veis inngang for gaffeltrucker (eller gaffeltrucker), og 2-veis inngang for lastebiler (eller paller), og den er laget av polyetylen for lengre levetid enn de fleste palletre, og har en jevnt understøttet kapasitet på 6000 kg. Den inkluderer glidebryter for å forhindre at paller glir av gafler og hverandre under transport, og kan stables for effektiv lagring.


spesifikasjoner

Modell nr. ENL-1210CWD 3 Runner plastpallett
Dimensjon 1200 x 1000 x 150 mm
Vekt 14.5KG
Statisk last 4000kg
Dynamisk belastning 1000KG
Rackign belastning 500KG
Farge Standardblå kan tilpasses
Sertifikat ISO / SGS / FDA

Palletter brukes primært til distribusjon og lagring av individuelle gjenstander (som kan være av forskjellige størrelser) kombinert til en enhetlig størrelse enhetsbelastning for effektivitet. Plastpaller veier vanligvis mindre enn trepaller, noe som kan bidra til å spare på transport- og lønnskostnader når de brukes i bulk. Plastpaller brukes ofte til eksport, fordi de er unntatt fra International Testing for Phytosanitary Measures No. 15 (ISPM 15), som skal redusere fraktrelatert spredning av sykdommer og insekter som kan påvirke planter og økosystemer negativt.

Bedriftsinformasjon


Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet. I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer. Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service

Et par:1210 holdbar logistisk plastpall / plastpall pris Neste:Industriell bruk seks løpere plast pall for salg

Forespørsel