Dobbeltsider plastpall

Dobbeltsider plastpall

doble sider plastpall: Dette er en bred kategori paller som har både topp- og bunndekke. Bunndekket på en reversibel pall kan være et fullt dekk som er identisk med toppen av pallen, eller det kan bare ha nok overflate til å forbinde de viktige støttepunktene til pallen. Seks løpere og bilderamme paller er typer vendbare paller, men de er ikke de eneste typene.

Produktdetaljer

doble sider plastpall


100% Virgin HDPE-pall

-Føring på vei

-Anti-slip design

- Tilpasset størrelse og design og farge tilgjengelig


Materiale HDPE

Dynamisk belastning 1-2T

Statisk belastning 4-6T

Farge Blå

Størrelse 1300 * 1100 * 150mm

Dynamisk God lastekapasitet, stor spenningsoverflate, økt nedbrytning av belastningsarealet, rent og greit utseende.


double faced pallets

double solid deck pallet


Paller med doble sider er gjenbrukbare og maksimerer antall svinger og avkastning på kjøpet du får for kjøpet. Plastic Pallet Creations Doble sider Paller varierer i størrelse og kapasitet. Plastpaller er enkle å bruke, muliggjør forlenget bruk og beskytter last mot skader som ofte oppstår som et resultat av bruk av trepaller. Plastic Pallet Creations paller er 100% resirkulerbare, og tilbyr et økonomisk alternativ til trepaller med bærekraftige miljøgevinster. Plastic Pallet Creations paller har et solid dekk som er lett å rengjøre og beskytter lasten bedre.


Reversible pallets stacking pallets


Solid dobbeltsidepaller har samme faste overflate på begge sider. Dette er mest praktisk når du vipper paller, da de alltid er "med forsiden opp". Paller av plastpalloppretting kan leveres i en rekke farger og materialer, inkludert jomfruelige og brannhemmende materialer. Plastic Pallet Creations paller fungerer utmerket med automatisert utstyr som palleteringsutstyr, avpalletering og stropputstyr. Alle paller av plastpalloppretting kan returneres på slutten av livssyklusen for gjenvinning.

Opplysningspall er en erfaren doble sider plastpall leverandør blant de verdensberømte produsentene av doble sider plastpaller, som kan tilby deg varmt salg og billige doble sider plastpall engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris hos vår fabrikk.
Hot Tags: doble sider plastpall produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

You Might Also Like