Dobbelt dekk plastpall

Dobbelt dekk plastpall

Six-Runner Pallet: Også kalt korsformede palleter eller bilderamme, kan seks-runner paller tenkes å ha to sett med tre løpere under dekket, som går vinkelrett på hverandre. Dette styrker pallen, skaper et delvis bunndekke, og gjør at disse plastpallene kan rackes og stables oppå hverandre når de er tomme eller når belastningen under kan støtte vekten til en fullastet pall.

Produktdetaljer

dobbeltdekks plastpall


Innen bransjer er det en pall for alle formål. Det er faktisk så mange at en uttømmende liste ikke er mulig. Imidlertid nevner bransjespesifikke plastpalltyper som er vanlige og ofte brukt i flere bransjer


Formen på en pall gir den visse funksjoner. Når tomme og fulle paller må bæres på samme lastebil samtidig, er en nestelig pall som den ni benpallen en stor fordel da tomme paller kan hekke i hverandre for å ta opp et lite rom som mulig. Siden transportben fra lokale tappeanlegg til lokale butikker og tilbake igjen ofte fører både tomme og fulle paller, brukes ni benpaller ofte av drikkevarebransjen. Funksjoner som disse kan beskytte fortjenestemarginene ved å eliminere døde ben.


six runners

six runner pallets

Pallefunksjoner er direkte relatert til deres form. Nestable, rackable og stackable paller har disse egenskapene på grunn av sin form og design. Stabile plastpaller kan stables fordi de er tosidige og vanligvis også, men ikke alltid, kantreoler som et resultat. På grunn av sin form kan ikke nestelige plastpaller stables eller reoler. Tre-løper paller er rimelige og holdbare, men på grunn av deres toveis inngang kan det skape vanskelige situasjoner der en pall ikke kan hentes. Seks-løper paller har større fleksibilitet, men har også en mer komplisert form og en høyere pris.


strong pallet

flooring pallet

Tunge varer som bilmotorer, drivbaner og til og med hele motorsykler passer ikke på paller med vanlig størrelse og proporsjoner. Løsningen er å få en tilpasset pall bygget for å støtte den uvanlige formen på riktig måte. Tradisjonelt har disse tilpassede plattformene blitt laget av tre, men plast blir i økende grad brukt i form av PVC-planker kuttet og festet sammen. Noen ganger injiseres ABS i en tilpasset pallform, selv om dette begrenser bruken og resirkulerbarheten.

Opplysningspallett er en erfaren leverandør av dobbeltdekks plastpall blant de verdensberømte produsentene av doble dekk plastpaller, som kan tilby deg varmt salg og billig dobbeltdekks plastpall grossisttjeneste. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris hos vår fabrikk.
Hot Tags: produsent av dobbeltdekks plastpall, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

You Might Also Like