Australia Standard Størrelse Sammenleggbar Stor Container

Australia Standard Størrelse Sammenleggbar Stor Container

Australia standard størrelse sammenleggbar stor container Den sammenleggbare store beholderen (hyller) monterer den australske standarden (1162mmx1162mm) med front- og bakdropsport, komfortable håndtak og ekstra håndteringsfunksjoner som gjør dem til et unikt valg for lagring, transport og ...

Produktdetaljer

Australia standard størrelse sammenleggbar stor container


De sammenleggbare store beholderne (skuffene) som passer til den australske standarden (1162mmx1162mm) med front- og bakdropsport, komfortable håndtak og ekstrahåndteringsfunksjoner som gjør dem til et unikt valg for lagring, transport og distribusjon av varer, spesielt frukt, grønnsaker og kjøtt, i Australia.


$ C @ A} DP}} M6QA)% 8QS1BVYS.png

Materiale: 100% HDPE
Vekt: 49kg
Dyanmic belastning 1000 kg, statisk last 4000 kg i engangsbruk
Stackalbe i termiske temperaturer varierer fra -40 til + 70 ℃
Gaffeltruck inngang 4 veier og egnet for mekanisk truck og manuell hydraulisk kjøretøy
Mye brukt til frukt og grønnsaker og andre landbruksprodukter

1. Material

Den tyngdeplastbare plastpallboksen er laget av HDPE, og HDPE-materialet har god varmebestandighet og kald motstand, god kjemisk stabilitet, høy stivhet og seighet. Det er et av de beste materialene for å lage plastboks.

1.png


2.REMOVABLE SIDE PLASTE & COLLAPSIBLE

Australias standardpallkasse er designet for innsamling, behandling, bearbeiding og oppbevaring av fersk grønnsak. Det store volumet, hygenisk kvalitet, er lett å ta ut fra sider, slik som den avtagbare sideplaten gjør beholderne det beste valget for denne industrien.


2.png


3. TILGJENGELIGT MEDLEM

Merk: Tilgjengelig i standardstørrelser, samt tilpasset for å oppfylle ditt eksakte krav.


3.png


4. FOUR WAYS ENTRY

Fire veier inngang og egnet for mekanisk gaffeltruck og manuell hydraulisk kjøretøy og gir fremragende mekanisk ytelse: Dynamisk belastning 1000kg, statisk last 4000kg enkelt palleboks.


4.png


5.STACKABLE

Basforsterkningsribber og sidevegg knyttet til kolonnehjørneposter. La sikker stabling opp til seks høye med en totalbelastning på 4tons. Og de er stabile og sammenleggbare, lett for returtransport.


5.png


PRODUKTANSØKNING

FaAgriculture og spesielt frukt og grønnsaker, voksing og bearbeiding er en svært krevende virksomhet. Det krever emballasje med høy effektivitet, styrke og motstand mot hardt miljø. Pakking må også bevare friskhet og kvalitet på råvarer fra felt til supermarkedhylle. Vår standardpakke i Australia oppfyller perfekt brukskrav til dette.


usage.png

ENLIGHTENING PALLET er en erfaren australia standard størrelse sammenleggbar stor container leverandør blant de verdensberømte australia standard størrelse sammenleggbare store container produsenter, som kan tilby deg varmt salg og billig australia standard størrelse sammenleggbare store container engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.
Hot Tags: Australia standard størrelse sammenleggbare store container produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

You Might Also Like