Almacenamiento De La Harina Utilice Una Plataforma De Plástico De Dos Pisos

Almacenamiento De La Harina Utilice Una Plataforma De Plástico De Dos Pisos

La paleta de doble lado har en side, og det er et verdifullt valg for deg, og du kan ikke gjøre noe mer. Det er en universell og en rekke elektronikk, produksjon og distribusjon av biener. Además, se utiliza ampliamente para apilar, como apiller bolsas, apilar cajas, etc. La alta resistencia al impacto de palet de plástico redusere signifikantene til at de ikke er manipulación inadecuada y, por l tanto, forlenget la vida útil. Det er ikke bare noen av de som bruker det, men det er også viktig for alle som er interessert i alt.

Produktdetaljer

Almacenamiento de la harina Utilice av plataforma de plástico de dos pisos

015

størrelse
1400x1200x150mm vekt 27.5kg
materiale HDPE / PP vektgrense

statisk last 6t,
dynamisk belastning 2 t

last antall

105pcs / 20GP
272pcs / 40HQ

Inngang 4-veis inngang for gaffeltruck


El palette de doble cara har sido dise? Ado er et verdifullt sted å oppnå alt du trenger. Det er en universell og en rekke elektronikk, produksjon og distribusjon av biener. Además, se utiliza ampliamente para apilar, como apiller bolsas, apilar cajas, etc. La alta resistencia al impacto de palet de plástico redusere signifikantene til at de ikke er manipulación inadecuada y, por l tanto, forlenget la vida útil. Det er ikke bare noen av de som bruker det, men det er også viktig for alle som er interessert i alt.

1. Fuerte resistencia al impacto y durabilidad, amplio rango de aplicación de temperatura.

2. Aspecto higiénico y bueno; Fibre av limpiar, desinfeksjon og sekar; amigable con el medio ambiente.

3. Synd det du har, det er så mye mer enn du er ute etter.


156

La Paleta de Doble Cara er en utmerket solceller for cargas pesadas. Su sikke robuste hace que la paleta sjøresistente al impacto y capaz de transporta cargas de 2000 kg durante el transporte, med en høyde på 6000 kg og generelt. Esta paleta de alto rendimiento también es ideal para transportar, almacenar y apilar bolsas grandes, como sal, azúcar, cemento, bolsas de harina, etc.

023

ENLIGHTENING PALLET er en erfaren almacenamiento de la harina utilice av plataforma de plástico de dos pisos leverandør blant de verdensberømte almacenamiento de la harina utnytte de plataforma de dos pisos produsenter, som kan tilby deg varmt salg og billig almacenamiento de la harina utilice una plataforma de plástico de dos pisos engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.
Hot Tags: Almacenamiento de la harina benytte seg av plataforma de plusto de dos pisos produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

Du kommer kanskje også til å like