2 Drums Spill Pallet

størrelse 1320 * 680 * 300mm, vekt 22 kg, Volum 120 liter, statisk belastning 1,5 t, dynamisk belastning 0,6 t

Produktdetaljer

2 trommel sølpall som brukes til å lagre oljepunkter

image

Beskrivelse

Punkt: 2 trommel sølpall som brukes til å lagre oljepunkter
Farge: Gul pall / svart rist
Materiale: PP
Mål L * B * H (mm): 1320 * 680 * 300mm
Vekt (kg): 22kg / pc
Sumpkapasitet: 120Liters
Bruk struktur: 2 måter inngang for gaffeltruck og manuell jack
logo: Gratis silketrykk logo utskrift, godta også preget logo

Vi tilbyr en rekke dryppbrett for bruk med 25 liter trommer og andre størrelser. Disse gir et trygt bundet miljø for dine olje-, kjemiske og andre flytende trommer.


Dryppskuffer kan også plasseres under maskiner. inkludert generatorer og produksjonsutstyr for å samle eventuelle drypp og forhindre dem i å spre seg over gulvet.


Bruk av dryppbrett hjelper til med å opprettholde et trygt arbeidsmiljø, forhindre spredning av søl og mulig skade på gulv. Ved å inneholde væsker i dryppbrettet reduseres opprydningstiden betydelig.


Enlightening har utviklet seg i takt med markedets krav til plastpaller og plastkasser for alle slags lagringsapplikasjoner rundt om i verden og leverer for tiden produkter til en lang rekke bransjer, inkludert, men ikke eksklusivt, til melmøller, farmasøytiske selskaper og melkebruk.

bruk

23

Hvis du liker at våre 2 trommer sølpaller for butikkoljebeholdere, kan du kontakte oss. Vi har lager og støtter rask levering.

ULIGHTENING PALLET er en erfaren 2 trommel-spillpalleleverandør blant de verdensberømte produsentene av 2 trommer-spillpaller, som kan tilby deg varmt salg og billige grossisttjenester med 2 trommer. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris hos vår fabrikk.
Hot Tags: 2 trommer søl pallprodusenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

You Might Also Like