1100x1100mm Massiv dekkbunn Bruk plastpallett

1.size: 1100x1100x145mm2.weight: 13kg3.1x20gp: 244pcs, 1x40hq: 580pcs

1.size: 1100x1100x145mm

2.weight: 13kg

3.1x20gp: 244pcs, 1x40hq: 580pcs


ENLIGHTENING PALLET er en erfaren leverandør av 1111 massivt bruk av paller, blant de verdensberømte 1111 massive grunnbrukerpallprodusentene, som kan tilby deg heissalg og billig 1111 massiv bruk av paller. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.


Grunnleggende informasjon

Modell nr .: ENL-1111CP

Materiale: HDPE

Lastkapasitet: 4t Statisk belastning / 1t dynamisk belastning

Stil: Single Faced 3 skids matbruk Plastic Pallet

Opprinnelse: Kina

Type: Ventilerte paller

Størrelse: 1100 * 1100 * 140

Oppføringstype: 4-veis

Isolasjon: Antistatisk

Spesifikasjon: SGS & ISO

HS-kode: 3923900000

spesifikasjon L1100 * W1100 * H140mm
materialer Ny HDPE plast
Kapasitet 1t ~ 4t
Netto vekt 13kg
Stålrør Nei
Farge Ulike farge kan være tilgjengelig
sertifisering ISO9001: 14001 & SGS
MOQ 10 deler
Laster inn port Shanghai, Qingdao, Ningbo
Transport velg forskjellige måter som refererer til antall eller mening av handelsselskap
Leveranse innen 15 dager etter at vi får innskudd, avhenger mye av mengden din bestilling.
Vi lover levering i tide
Pakking Pakking i henhold til dine krav
Prøver Vi vil gi gratis prøver, du trenger bare å betale frakten
Bemerke Vennligst gi oss følgende opplysninger i detaljer når du bestiller
1) Fullstendige detaljer om størrelse L * W * H;
2) Hvor mange brikker du vil ha;
3) Tegning (hvis tilgjengelig). & OEM-design er velkomne

produktbeskrivelse

Plastpaller for holdbarhet og støtte

  9 les plastpall er mye brukt til gulv stabling. De kan lett bli funnet på tvers av varehus og leveransesentre i dette landet. Problemet er at selv om de er allsidige, har tresorter tendens til å rote eller forverres over tid. Plastpallen er alternativ som vi er spesielt begeistret for. Vi tror at bedriften din vil elske styrken og støtte disse pallene. Plastpallen kan være utrolig robust og håndtere tusenvis av kilo i vekt med våre støtte- og distribusjonsmodeller. Vi har standardmodeller av plastpaller som vil fungere med noen gaffeltruck, racking eller palleplater du måtte ha. Materialet er svært motstandsdyktig mot enhver form for korrosjon eller forfall. Den kan brukes til enhver type god fra matvare til medisinsk til akavet eller fet. Det er lett å rengjøre etter bruk og vil ikke tillate noe materiale å ødelegge det eller flekker det. Plastpaller er også brannbestandige for å holde lageret trygt. Styrken og holdbarheten endres ikke når du bytter fra tre til plastpaller. Fordi disse plastpallene enkelt kan fungere med alle typer pallesystemer, kan de enkelt integreres med maskinen du har nå. Du trenger ikke lenger å erstatte trepaller som bryter eller slites ned. Plastpaller er like i stand til å utføre de samme oppgavene uten å ha noen negative effekter på materialet. Ingen splintering, brennende eller lukt påvirker disse pallene. Søk gjennom alternativene og varianter vi tilbyr for å finne den rette for din bedrift. Det er viktig å vite hvilken type materialer du vil lagre og vektene du trenger for å imøtekomme for å velge riktig type. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan det erfarne personalet her svare på spørsmål du har.

firmainformasjon

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet.

I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit.

Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer.

Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.


Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål


Hot Tags: 1100x1100mm Solid Deck Ground Bruk Plastic Pallet produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg