1200 * 1000 * 150 mm plast pall med 3 løpere, åpne dekk

1200 * 1000 * 150 mm plast pall med 3 løpere, åpne dekk

Paller, plast pall plastbeholder Produsent / leverandør i Kina, tilbyr 1200 * 1000 * 150 mm plast pall med 3 løpere, åpent dekk, 1200 * 1000 * 810 mm sammenleggbare plastbeholdere, plast pall med 9 fot, Frid, Nestable og så videre.

Chat nå

Produktdetaljer

1200 * 1000 * 150 mm plast pall med 3 løpere, åpne dekk

Produktbeskrivelse

Type:

Ventilerte dekk

Stil

Enkelt møtt

Materiale

HDPE

gaffeltruck

ok

handlift

ok

Dimension(mm)

Last Capacity(KGS)

ANTALL/Container

L

W

H

Dynamisk

Statisk

Reoler

20' GP

40' GP

40' HQ

1200

1000

150

1-1.5T

4-6T

0,7-1.2T

214 PCer

/

508 PCer

Plast pallen med 3 runner er spesielt desiged bruker i hylle reoler. De kan lett finnes i lagrene og levering sentre i landet. Problemet er at selv om de er allsidig, tre varianter har en tendens til råte eller svekkes over tid. Plast pallen er alternativ som vi er spesielt begeistret. Vi tror at din bedrift vil elske den styrke og støtte disse paller tilbyr.

Plast pallen kan være utrolig elastiske, håndtere tusenvis av kilo i vekt med vår støtte og distribusjon modeller. Vi har standard modeller av plastpaller som fungerer med gaffeltruck, reoler eller pall platespiller du har. Materialet er svært motstandsdyktig mot noen form for korrosjon eller forfall. Den kan brukes for alle typer godt fra mat grade til medisinsk vanskelig eller fet. Det er lett å rengjøre etter bruk og vil ikke tillate materiale å ødelegge det eller flekker det. Plastpaller er brann resistent samt å sikre lageret. Styrke og holdbarhet endres ikke når du bytter fra tre til plastpaller.

Fordi disse plastpaller kan bare brukes med alle typer pall systemet, kan de enkelt integrere med maskiner du har nå. Ikke lenger må du erstatte stadig trepaller som bryter eller slites ned. Plastpaller er bare som kunne utføre de samme oppgavene uten noen effekter til materialet. Ingen fliser, brenne eller lukt vil påvirke disse paller.

Søk gjennom alternativene og varianter tilbys å finne rette for bedriften. Det er viktig å vite materialer du vil lagre og vekter du må ta for å velge riktig type. Hvis du har spørsmål, kan det erfarne personalet her svare på eventuelle spørsmål du har.

Selskapet Infornation

Opplysende Plastic pall Industry co, Ltd spesialisert i produksjon flere typer plastprodukter. Den dekker et område på 750 000 kvm. Det er en ISO9001/SGS sertifisert bedrift og alle produkter oppfyller nødvendig ASTM testing standarder.

De store produktene inkludert,

Part One - industrien serien - plast pallen

Del to--Søppel kan /Garbage bin, plast pall-boksen og sammenleggbare plast pall beholder

I tillegg har vi plast injisere maskin: fra 3000g 45000 g, og kan gjøre OEM for deg.

Insistere på begrepet "streve for overlevelse, utvikling og effektivitet basert på produkt kvalitet og kundetilfredshet", har vårt firma fått kundenes tillit helt hard konkurransedyktig markedsføring. Produktene er eksportert til Amerika, Europa, Afrika, Australia, Asia, Etc.

Velkommen til ditt besøk og bygge langsiktig forretningssamarbeid

Kontakt oss fritt hvis det er spørsmål om våre plast pallen


Et par:Dobbeltsidet Heavy Duty Plastpaller Pris Neste:L1200xw1000xh140mm plast pall med 9 fot, lys plikt, rutenett

Forespørsel