Plast Bulk Bin

Plast Bulk Bin

Håndter dine industrielle produkter med letthet. Holdbare bulkbeholdere beskytter produktet ditt gjennom alle håndteringstrinn på lageret: plukking, montering, behandling, lagring, distribusjon og forsendelse. I tillegg gir funksjoner som flyttbare vegger tilgang til walk-in for å forbedre produktiviteten


Plast bulk bin tilgjengelig i en rekke materialer for å møte dine spesifikke industrikrav. Kapasitetskrav kan enkelt oppfylles med ditt valg av lette, middels aktive og kraftige design. Ønsker du å spare plass? Prøv nestable stiler eller sammenleggbare bulkbeholdere.

bulk bin details


Fra bildeler til søtpoteter, bulkbeholdere transporterer produktet trygt og sikkert. Velg mellom solid solid veggdesign og åpne ventilerte veggdesign for overlegen ventilasjon. Åpne toppmassebokser gir full oversikt for enkel kontroll av lagerbeholdningen. Valgfrie bulkbeholderlokk kan gi stabilitet.

Velge den beste plast bulk bin starter med ekspert råd. Våre containerproffer kan hjelpe deg med å velge mellom et omfattende utvalg av standardstørrelser, materialer og farger for en pålitelig løsning som kan brukes igjen og igjen selv i de mest alvorlige håndteringsmiljøene.


Plast bulk hyller for enhver applikasjon

Opplysende gir en komplett linje av sammenleggbare hyller, plast pallbin og plast mega beholdere.

Våre hyller er gode verktøy for VIA-varelager, langsiktige lagringssystemer, lukket sløyfe

applikasjoner og generell bulktransport. De gir ofte overraskende resultater for avkastning på investerings- og kostnadsreduksjonsprosjekter.

bulk bin usage

bulk container usage


Faktorer å vurdere

Det er mange faktorer å vurdere og være klar over når du velger riktig plastbeholder. Dimensjonene er alle eksterne, noe som betyr at de interne dimensjonene på hyllene er noen få inches mindre. Tatt i betraktning produktet som pakkes, er kostnaden per kubikkfot, og enkel håndtering også viktig når du matcher riktig hylle.

plastic bulk bin shipping

Vi kan bistå i beslutningsprosessen ved å skreddersy en produktanalyse for å se om en avkastning på investeringen kan realiseres i selskapets finansielle struktur. Ring eller send oss en e-post og la Opplysende hjelpe til med å finne de riktige bulkbeholderne for deg.

Hot Tags: plast bulk bin produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Et par: nei

Neste: Heavy Duty Sammenleggbar plastbeholder