Plastbeholder

Plastbeholder

Håndter industriproduktene dine enkelt. Holdbare bulkcontainere beskytter produktet ditt gjennom alle håndteringstrinn i lageret ditt: plukking, montering, behandling, lagring, distribusjon og frakt. I tillegg gir funksjoner som flyttbare vegger walk-in-tilgang for å forbedre produktiviteten

Chat nå

Produktdetaljer


Plastic Bulk Bin Tilgjengelig i en rekke materialer for å oppfylle dine spesifikke industrikrav. Kapasitetskrav kan enkelt oppfylles med ditt valg av lette, mellomstore og tunge konstruksjoner. Ønsker du å spare plass? Prøv nestelige stiler eller sammenleggbare bulkbeholdere.

detaljer om bulk bin


Fra bildeler til søtpoteter, bulkbeholdere transporterer produktet ditt trygt og sikkert. Velg mellom solide veggkonstruksjoner og åpne ventilasjonsdesign for overlegen ventilasjon. Åpne øverste bulkbokser gir full synlighet for enkelt å sjekke lagerbeholdningen. Valgfrie bulkbeholders lokk kan gi stabilitet.

Å velge den beste plastbeholderen begynner med ekspertråd. Våre containerproffer kan hjelpe deg med å velge fra et omfattende utvalg av standardstørrelser, materialer og farger for en pålitelig løsning som kan brukes igjen og igjen selv i de mest alvorlige håndteringsmiljøene.


Plastskuffer for enhver anvendelse

Opplysende gir en komplett serie med sammenleggbare søppelkasser, plastpaller og plastmagasiner.

Våre binger er utmerkede verktøy for WIP-varelager, langsiktige lagringssystemer, lukket sløyfe

bruksområder og generell bulktransport. De gir ofte overraskende resultater for avkastning på investeringer og kostnadsreduserende prosjekter.

bruk av bulk bin

bruk av bulkcontainere


Faktorer å vurdere

Det er mange faktorer du må vurdere og være klar over når du velger riktig plastkasse. Dimensjonene er alle ytre, noe som betyr at de indre dimensjonene til søppelkassene er noen centimeter mindre. Med tanke på produktet som pakkes, er kostnadene per kubikkfot og enkel håndtering også viktig når du matcher riktig søppel.

forsendelse av plastbeholder

Vi kan hjelpe deg i beslutningsprosessen ved å skreddersy en produktanalyse for å se om avkastningen på investeringen kan realiseres i bedriftens økonomiske struktur. Ring eller mail oss og la Opplysende hjelp med å finne de riktige bulkbeholderne for deg.

Et par:nei Neste:nei

Forespørsel