Plastpallbøtte for gjenvinning av batterier

Plastpallbøtte for gjenvinning av batterier

Plastpallboks er syrebestandig og alkalimotstandsdyktig. Å lagre og transportere batterier. Bruk med gaffeltruck og manuelle jekk. Farge kan tilpasses

Plastpallboks for gjenvinning av batterier


Pallboks i massiv plast er mye brukt i vårt daglige liv. Jeg vil gjerne introdusere en av dens bruksområder ---- for resirkulering av batterier.

Plastpallbøtte er syrebestandig og alkalibestandig.

Roterende ved bruk.


Detaljer nedenfor.

Materialehdpe
størrelse1200 * 1000 * 760 mm
vekt34 kg
dynamisk belastning1t
statisk belastning
4t
fargeblå, grønn, grå
brukgjenvinning av batterier, fiske, innsamling av metaller osv


forklift use pallet container

Har du noen gang lurt på hva du skal resirkulere og hva du bare skal kaste i søpla? Har du noen gang lurt på hva alle disse batteriene brukes til etter at de er resirkulert? Begynn å bruke plastpallekassene våre.

Moderne resirkulering begynte på 1970-tallet på grunn av økende energikostnader, men mange spørsmål gjenstår fortsatt. Våre plastpallekasser kan brukes til å løse og levere løsninger.

three skids big box

Tre glider på bunnen av plastpallboksen, disse cna transporterer plastpallekassen enkelt og greit.

I et forsøk på å redusere giftig tungmetallavfall og oppmuntre innbyggerne til å delta aktivt i den separate innsamlingen av søppel, samler en provinsby brukte kommersielle batterier for gjenvinning gjennom mange solide pallbokser.

Kommersielle batterier består av tungmetaller som nikkel og kadmium. Sør-Korea oppfordrer folk til å kaste brukte batterier på bestemte steder, men rundt 16 000 tonn batterier kastes hvert år for å bli begravet eller forbrennet, ifølge Miljøverndepartementet. Bare om lag 6,9 prosent resirkuleres, plastpallboksen brukes mye til å lagre og transportere batteriene.


Gimcheon City med en befolkning på ca 140 600, omtrent 191 kilometer (118 miles) sør for Seoul, sa 19. august at den har samlet inn rundt 60 000 batterier siden januar i år. Byen planlegger å samle til sammen 100.000 batterier i år og bruke 10.000 stk plastpallekasser.


Våre plastpallbokser vil sikkert spille en viktig rolle i resirkulering av batterier over hele verden. Hvis noen interesser, gi oss beskjed, vil gjøre vårt beste for å støtte deg.


Takk.


Hot Tags: plastpallbøtte for produsenter av gjenvinning av batterier, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg