Beholder stor container oppbevaringsboks i plast laget i Kina

Beholder stor container oppbevaringsboks i plast laget i Kina

Produkt detaljer nøkkel spesifikasjoner/spesielle funksjoner: Plast sammenleggbar sammenleggbar omsetning oppbevaringsboks: 1. sammenleggbar omsetning oppbevaringsboks i plast, beholderen, boks med lokk, har innebygde referanser, kan installerte hjul på bunnen, ren ryggplate, ikke-giftig, miljøvennlig, sikkerhet lagring og...

Produktdetaljer

  

Ytre dimensjoner1200mm(w) x 1000mm(d) x 760mm(h)
Indre dimensjoner1110mm(w) x 910mm(d) x 760mm (h)
Siden alternativerAlternativet for heldekkende eller ventilerte enheter
Vektenhet37kg
Stackabilityja
Dynamisk lastekapasitet1T
Statisk lastekapasitet4T
Kapasitet L610L
Skrenser

Boksene plast pallen har glatt innvendige overflater, som er meget enkelt å rengjøre. De er godkjent av CFIA og er laget med FDA kompatibel materialer. De stabel trygt for å frigjøre gulvflate og maksimere lager og transport. Med en stor allsidighet møter de strengeste kravene i industriell næringsmiddelproduksjon og landbruket. De rette behandling under lagring og transport.

Rett vegg, stables opp til 10 høy, godkjent av CFIA. De mest populære og økonomiske kategori. Ikke laget for ganger å inneholde væsker på alle til maksimal kapasitet. Alternativer: avløp, lokk, hjul, deksel, etc.widely brukes i husholdningsutstyr, mat, elektronisk, farmasøytisk, logistikk, lagerhold, etc.

Frakt og pakkingSertifikat

Firmainformasjon

Opplysende pall Industry co, Ltd er en omfattende store plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding box\binscarte\turnover box\basket\pallet av tilbud og produksjon som en av høyteknologisk bedrift, og sette opp kontorer i Hongkong og innlandet. I dag markedsføring selskapets nettverksdekning hjemme og i utlandet, som Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service å vinne fleste kundestøtte og tillit. Vår filosofi er: kvaliteten arbeider for overlevelse, omdømme og merke. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemiske, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, wire og kabel og mange andre næringer. Helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg oppriktig, og sammen skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikk industrien å gi bedre service.

Kontakt oss fritt hvis det er spørsmål om våre plast pall-boksen

Hot Tags: Plast sammenleggbar storage container produsenter fabrikken engros, billig, pris, hot salg