Heavy Duty Food Grade Nally Mega Bins

Heavy Duty Food Grade Nally Mega Bins

Kraftig matkvalitet nally mega bin Designet for frukt og grønnsaksbevegelse og detaljhandel med høy ytelse, har Megabin utviklet seg til valget av paller for alle slags produkter. - Industriell styrkeforzinket overflate - Sukser Nally mega-skuffer MS7800 - MS7810 - Kvalitet Tente svivel ...

Heavy duty mat klasse nally mega bin

Konstruert for frukt og grønnsaksbevegelse og detaljhandel med høy ytelse, har Megabin utviklet seg til valget av paller for alle slags produkter.

bin (4).png

Gjenstandsnavn Nally mega bin
størrelse 1200x1000x760mm
Dynamisk belastning 1000kg
Statisk belastning 4000kg
inngang 4 veis oppføring


bin (2).jpg

- Industriell styrkeforzinket overflate

- Passer til Nally mega-skuffer MS7800 - MS7810

- Kvalitet Tente svivel industrielle 125mm hjul

- Valgfrie bremseklosser er også tilgjengelig

- Valgfritt rustfritt stål ramme også tilgjengelig

usage.jpg

Avrundede hjørner og jevnere innvendige flater resulterer i mindre blåmerker og skade på produktene dine. Flere ventilasjonsåpninger i sider og underlag gir overlegen luftstrøm, slik at produktene kjøler raskere og legger verdifull holdbarhet til produsenten. Unikt design med avrundet inngang har en større inngangshøyde for gaffeltruck enn trebøtter, og den glatte, ikke-absorberende overflaten påvirkes ikke av dyppingsoperasjoner. Designet er kompatibelt med de fleste binhåndteringsutstyr.

ENLIGHTENING PALLET er en erfaren, kraftfull matvarebutikk med nally mega bins, blant de verdensberømte heavy duty matvaren Nally Mega Bins-produsenter, som kan tilby deg varmsalg og billig tungt matvare Nally Mega Bins Engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.
Hot Tags: heavy duty mat klasse nally mega bins produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg