HDPE plastpallettboksbeholder

1.size: 600x400x365mm2.weight: 3.6kg3.1x20gp: 560pcs, 1x40hq: 1440pcs

ENLIGHTENING PALLET er en erfaren hdpe plastpallettpallpallbeholderleverandør blant de verdensberømte hdpe plastpalletpallbeholderprodusentene, som kan tilby deg varm salg og billig hdpe plastpallettbokspallbeholder engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.

HDPE plastpallettboksbeholder

Grunnleggende informasjon

Eksterne dimensjoner

1200mm (1) x 1000mm (w) x 760mm (h)

Interne dimensjoner

1110mm (l) x 910mm (w) x 760mm (h)

Sidealternativer

Mulighet for faste eller ventilerte enheter

Enhetsvekt

37

stable

Ja

Dynamisk lastkapasitet

1T

Statisk lastkapasitet

4T

Kapasitet L

600L

skids

3

EGENSKAPER:

Rett og forsterket vegg, stables opp til 10 høy, godkjent av CFIA. Bokser kan til enhver tid inneholde væske til maksimal kapasitet. Alternativer: avløp, lokk, hjul, tilgangsdør, etc.

Rett og tredobbelt veggen, stables opp til 3 høy, godkjent av CFIA. De sterkeste hyllene i kategorien, nesten uforgjengelig i konvensjonell bruk i lager eller på transport. Disse boksene er svært motstandsdyktige mot slag og kan sveises reparert.

Produksjon og emballasje og frakt

Facotry Informasjon

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet. I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer. Når som helst, er vi ivrige

å samarbeide med deg oppriktig, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.

sertifisering

Hot Tags: hdpe plastpallett palletbeholdere produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg