1.2x1m Vented tre skids logistisk plast pallettboks

1.size: 1200x1000x760mm2.weight: 37kg3.1x20gp: 42pcs, 1x40hq: 99pcs

                          600L wham plast oppbevaringsbokser, plast grønnsak pallet boks

The Bin er designet for oppbevaring og transport av frukt og grønnsaker, og brukes til oppbevaring av kjøtt og kjøtt av productsit er også egnet for håndtering av flytende og bulk materiale.

Designet for å passe lett inn i lagerpallestativet, kan den flyttes fra sted til sted med gaffeltrucker eller paller.

De har klare fordeler sammenlignet med den vanlige enkeltruten og engangs motparter

Eksterne dimensjoner

1200mm (w) x 1000mm (d) x 760mm (h)

Interne dimensjoner

1110mm (w) x 910mm (d) x 760mm (h)

Sidealternativer

Mulighet for faste eller ventilerte enheter

Enhetsvekt

33.3

stable

Ja

Dynamisk lastkapasitet

1T

Statisk lastkapasitet

4T

Kapasitet L

610L

skids

2

Bruk


Laster


foretaksbeskrivelse

Qingdao Opplysende Elektromekanisk Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding box \ bins \ carte \ omsetning boks \ kurv \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i HongKong og innlandet. I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer. Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.


sertifiseringHot Tags: 1.2x1m Vented tre skids logistisk plast Pallet Box produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg