1.2x1m Heavy Duty Logistic Solid Plastic Pallet Box

1.size: 1200x1000x760mm
2.weight: 37 kg
3.statisk last 4 t, dynamisk belastning 1 t
4.1x20gp: 42pcs, 1x40hq: 102pcs

Produktdetaljer


1.2x1m Heavy Duty Logistic Solid Plastic Pallet Box

Solid Box Stacking og Nestting.jpg

Eksterne dimensjoner 1200mm (w) x 1000mm (d) x 760mm (h)
Interne dimensjoner 1110mm (w) x 910mm (d) x 760mm (h)
Sidealternativer Mulighet for faste eller ventilerte enheter
Enhetsvekt 37 kg
stable Ja
Dynamisk lastkapasitet 1T
Statisk lastkapasitet 4T
Kapasitet L 610L
skids 2

ENLIGHTENING PALLET er en erfaren 1,2x1m solid palletboksleverandør blant de verdensberømte 1,2x1m solid palletboks produsenter, som kan tilby deg varm salg og billig 1,2x1m solid palletboks engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.

solid pallet box

Plastpallettene har glatte innvendige flater, som er veldig enkle å rengjøre. De er godkjent av CFIA og er laget med FDA-kompatible materialer. De stabler trygt for å spare gulvplass og maksimere lager og transport. Med en stor allsidighet møter de de strengeste kravene innen industri, matvarebehandling og landbruksapplikasjoner. De letter håndtering under lagring og transport.

 

Rettvegg, stables opp til 10 høy, godkjent av CFIA. Den mest populære og økonomiske kategorien. Ikke konstruert for å inneholde væsker til enhver tid til maksimal kapasitet. Alternativer: avløp, lokk, hjul, tilgangsdør, etc.

卡 板 箱 拼图 .jpg

EGENSKAPER:


Rett og forsterket vegg, stables opp til 10 høy, godkjent av CFIA. Bokser kan til enhver tid inneholde væske til maksimal kapasitet. Alternativer: avløp, lokk, hjul, tilgangsdør, etc.


Rett og tredobbelt veggen, stables opp til 3 høy, godkjent av CFIA. De sterkeste hyllene i kategorien, nesten uforgjengelig i konvensjonell bruk i lager eller på transport. Disse boksene er svært motstandsdyktige mot slag og kan sveises reparert.

lasting og frakt


Firmainformasjon

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ basket \ pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedrift, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet. I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer. Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.

Kontakt oss fritt hvis det er spørsmål om vår plastpaller

1 (3) .jpg Sertifikat:

Hot Tags: 1.2x1m Heavy Duty Logistic Solid Plastic Pallet Box produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

You Might Also Like