Solid plast pallboks med lokk

solid plast pallboks med lokk er 100% FDA, vanntett, syre-motstå, alkali-motstå mye brukt til landbruk, resirkulering av batterier

Produktdetaljer

Massiv plastpallboks med lokk


Høy kvalitet Virgin HDPE laget solid sideomsetning og transport bruk plast pallboks


Spesifikasjoner for fast plastpallboks.

  • størrelse 1200 * 1000 * 760mm

  • materiale hdpe

  • vekt 34kg

  • dynamisk belastning 1t, statisk belastning 4t

  • 5 lag stabling med hver boks 500kg

  • bruk: fiskeindustri, landbruks- og batterigjenvinning

Solid plast pall boks bruk bilder.

微信图片_20180330104138

usage

Solid plast pallboks laste bilder.

微信图片_20180330104119

Våre plastpaller og bokser er støpt under ekstremt trykk, i svært polerte former for konsistent, dimensjonal nøyaktighet og lastekapasitet.


Hvis noen interesser, fritt gi oss beskjed, vil levere de passende løsningene for deg.

1. Bygget for å vare

Disse beholderne er laget med sterk, holdbar plast, og vil vare i tidens test, selv om du fortsetter å gjenbruke dem i hele anlegget. De har forsterkede vegger som ikke vil falle fra hverandre eller smuldre over tid. I motsetning til andre lagringsmaterialer som pappesker, vil plast bulk sammenleggbare beholdere ikke ruste eller falle fra hverandre hvis de blir våte, noe som kommer til nytte hvis du trenger å lagre produkter utenfor eller sende varene dine på tvers av lange avstander. Hvis forsendelsene dine lider av slitasje på veien, trenger du ikke å bekymre deg for at varene dine blir skadet eller fraktbeholderne dine faller fra hverandre. Du trenger ikke å kjøpe nye beholdere så ofte, noe som vil hjelpe deg med å redusere dine indirekte utgifter.


2. Gjenbrukbar

Plast sammenleggbare bulkbeholdere kan brukes om og om igjen uten å miste sin evne til å lagre eller transportere varene dine. Pappesker kan lett rive eller synke over tid, men plastbeholdere vil holde opp i årevis. Disse beholderne vil hjelpe deg med å redusere indirekte utgifter ved å redusere antall fraktmaterialer du trenger for å transportere og lagre varene dine.


3. Hold varen trygg

Plast bulk sammenleggbare beholdere er laget med forsterkede vegger som beskytter varene dine under forsendelse. Hvis du pakker beholderne til de er fulle, bruker riktig emballasje og unngår å plassere skjøre varer for tett sammen, vil ikke varene bevege seg rundt når de kommer seg til destinasjonen. Du trenger ikke å bekymre deg for at produktene dine blir skadet underveis, noe som forbedrer omdømmet ditt i bransjen. Kundene dine vil bli glade for å se at deres varer er intakte og i mint tilstand når de ankommer.Hot Tags: Solid Plast Pall Box Med Lokk produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

Du kommer kanskje også til å like