Industriell sammenleggbar pallekasse av plast

Industriell sammenleggbar pallekasse av plast

stabil basestruktur plastpallkasse to dører sammenleggbar søppel

Industriell sammenleggbar pallekasse av plast


Plastpallbøtte som kan brettes, også kalt industriell tung plastkasse. Det er en monteringsboks som hovedsakelig består av brett og vegger. Lengden og bredden er stabil for hver type, mens høyden er tilpasset. I henhold til kundens produkter kan vi også designe fôrpakningen. Transportkostnadene vil bli spart opptil 30% -80% ved resirkulert bruk av både fôr og eske. Mye brukt på forskjellige felt, for eksempel emballasje, logistikk, lagring og spesielt brukt til emballasje og lagring av bildeler, eller ethvert selskap med logistikkbehov kan bruke det fritt.


Trekk:


Høy styrke, holdbar og lett vekt

Bedre slitestyrke og lengre levetid

Enkel å montere

Plassbesparende: reduser 4/5 av volumet

Støtmotstand

collapsible plastic pallet box

Spesifikasjoner for industriell sammenleggbar pallekasse


størrelse
1200 * 1000 * 1000mm
vekt
55 kg
materialehdpe
dynamisk belastning1t
statisk belastning4t
reoler5 lag


Vår industrielle sammenleggbare plastpallebakke er en tung bulkcontainer, laget av polyetylen med høy tetthet. Ikke bare er den tøff og holdbar, men den kollapser lett for effektiv lagring og transport. Denne søpla er designet med tanke på bekvemmelighet og brukes ofte til å flytte, lagre, beskytte og sende diverse utstyr, materialer og komponenter.


For ekstra fordel, kan den sammenleggbare plastpallen skrives helt ned til en flat konfigurasjon. Når den kollapses, kan den stables 7 til en pall. Denne funksjonaliteten tillater også flerpunktsinngang, og bulk kassen er tilgjengelig fra alle sider. Dens avrundede ben er ypperlig for gaffeltruck eller håndtruck. Den sammenleggbare pallboksen har også et ventilert forsterket underlag for forbedret holdbarhet.


Pallet Box brukes mye i gruve- og lagerindustrien, og er laget av et materiale som ikke er mat.Hot Tags: industrielle sammenleggbare plastpallboksprodusenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg