Tung oppbevarings bulkbeholder

Tung oppbevarings bulkbeholder

Sammenleggbare store containere har den styrke som kreves for å oppfylle kravene til enhver forsyningskjede og for å oppnå enkel tilgang for sluttbrukere. De er veldig robuste i forhold til vekten og faller ikke sammen under bruk. Brukervennlig, 100% resirkulerbar. Da beholderne kan brettes og ...

Chat nå

Produktdetaljer

Sammenleggbare store containere har den styrke som kreves for å oppfylle kravene til enhver forsyningskjede og for å oppnå enkel tilgang for sluttbrukere. De er veldig robuste i forhold til vekten og faller ikke sammen under bruk. Brukervennlig, 100% resirkulerbar. Da beholderne kan brettes og stables ovenpå hverandre, gir de betydelige kostnads- og plassbesparelser. Våre oppbevaringsbokser er ideelle for bulkmengder.

Materiale: 100% HDPE

Vekt: 66 kg

Stabelbar, sammenleggbar og gjenbrukbar.

Lokk er tilgjengelig.

Dynamisk belastning 1000 kg, statisk last 4000 kg i engangsbruk.

Dimensjonelt stabil i temperaturer fra -40 ° C til +70 ° C.

Gaffeltruck inngang: 4 måter. Og egnet for mekanisk truck og manuell hydraulisk kjøretøy.

Mye brukt til transport av auto deler.


sammenleggbar bin- folded_ 副本 _ 副本

HDPE (eller PP) palleboks som gir god styrke og motstand mot skade fra støt og utmerket ytelse for ekstremt temp. -40 ° C opp til + 70 ° C.


sammenleggbar pallbox_ 副本

Det er en stabil, sammenleggbar standardbeholder med ekstra høyde og ergonomisk formede foldedører. På lang side og kort side, lett å håndtere varene i container og kan også imøtekomme den indre dunnagen når den er tom.


initpintu_ 副本 _ 副本

Fire veier inngang og egnet for mekanisk gaffeltruck og manuell hydraulisk kjøretøy og har enestående mekanisk ytelse: Dynamisk belastning 1000kg, statisk last 4000kg enkelt palleboks.

289EE4FB2F77196A04E3E397F6B9A60B_500_0_max_jpg_ 副本 _ 副本Et par:Plastic Pallet Sleeve Box Neste:Plastpallettboks for Argo-Foodsektorer

Forespørsel