Oppbevar stor plastbeholder med lokk

1200 * 1000 * 810mm folding plastpaller boks kan utstyres med et lokk, den lille døren er valgfri, Den er blåsig brukt til frukt, grønnsak, matlagring. Som apple, mango, løk, sitron gårder, poteter, juice fabrikk etc.

lagre stor plastbeholder med lokket


1210E detalj pics_ 副本


ytre størrelse (mm)
1200 * 1000 * 810 mm
indre størrelse (mm) 1110x910x660 mm
Vekt (kg) 43kg
Materiale HDPE
dynamisk belastning (t) 1
Stackbelastning (t) 4
sertifisering

pass SGS FDA matkvalitet testen


Våre pallepaller er både sterke og robuste som gjør dem perfekte for gjentatt bruk, alle typer bulklagring, distribusjon og gjenvinning av avfall. Perfekt for bruk i næringsmiddelindustrien på grunn av deres store rekkekapasitet og fordi de lett kan rengjøres. det er mye brukt for frukt, vegetabe, juice etc.

1210E market use1_副本


Våre pallkasser er lett stablet, våre plastpaller er brettbare, slik at de kan spare og redusere transportkostnader. Våre paller er også egnet for bruk med gaffeltrucker og heiser og automatiserte transportsystemer. Det kan være Stack 4 etasjer uaually, og 6 etasje på maks.


QQ 图片 20180815184045_ 副本


I tillegg tilbyr vi tilpasset farge- og logoutskriftstjeneste, vi håper å maksimere kundetilfredsheten gjennom tilpassede produkter. vi alltid håper kan gi våre kunder den beste innkjøpsopplevelsen med fin kvalitet og moderat pris, ?? Fortell meg hva du trenger. Vi vil bruke den mest oppriktige servicen og de mest passende produktene for å hjelpe deg med å løse oppbevarings- og transportproblemer!

Hot Tags: lagre stor plastbeholder med lokk produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg