Mat Grade Sammenleggbar plastpallboks

Mat Grade Sammenleggbar plastpallboks

Food Grade Plastic Pall Box er mye brukt for landbruket. plassbesparende og brukes til butikk og transport frukt, grønnsaker, etc

Mat Grade Plast Pall Boks

 

Mat Grade Plast Pall Boks Beskrivelse

Heavy duty large volume food grade foldable plastic pallet box for vegetable

Heavy duty stor mat klasse sammenleggbar plast pall boks til salgs
Ekstern dimensjon (mm)Belastningsantall (pc)
LWH20GP (andre kan være på besøk)40GP (andre)40HQ (andre har vært på siden)Innvendig høyde (mm)
1200100081075150210630

Heavy duty large volume food grade foldable plastic pallet box for vegetable

vegetabilsk plast pallboks Produktbruk

Heavy duty large volume food grade foldable plastic pallet box for vegetableHeavy duty large volume food grade foldable plastic pallet box for vegetable

 

frukt sammenleggbar pallboks Emballasje og frakt

Heavy duty large volume food grade foldable plastic pallet box for vegetableHeavy duty large volume food grade foldable plastic pallet box for vegetable

 

Portabilitet

Plast er lettere enn tre, slik at plastpaller veier mindre enn sine trekolleger. Den lettere vekten gjør det enklere for arbeidere å bære pallene, og det reduserer forsendelseskostnadene når pallvekt er inkludert i faktureringen.


I tillegg er plastpaller laget av en jevn støpingsprosess som gir dem like store overflater. Denne ensartetheten gjør plastbeholdere lettere å stable og forhindrer produktslipping under håndteringsprosessen. Plast har også mindre friksjon, noe som resulterer i mindre nødvendig kraft og bedre effektivitet ved overføring av produkter.


Styrke og holdbarhet

Tømmerkasser har en tendens til å sprekke, splinter og absorbere vann i fuktige miljøer. De har svake punkter på leddene som ofte bryter, noe som resulterer i kostnader for pallreparasjon eller erstatning.


Plastpaller er svært holdbare med lang levetid. De varer regelmessig i opptil femten år. I motsetning til tre, er plast i stand til å tåle værelementer mellom transport fordi den ikke bryter ned fra vannkilder og biologisk nedbrytning. Det kan heller ikke fortært av insekter eller sopp.


Sikkerhet

En trekasse har mange negler i seg. En løs rusten spiker eller skrue kan skade og forurense ferske råvarer eller skade arbeidere som håndterer hyllene.


Plastpaller er konstruert i ett solid stykke, eliminerer negler, splinter og ødelagte brett. Denne kontinuiteten i strukturen reduserer også risikoen for at produkter faller på grunn av en tung belastning på grunn av og svake treledd. Ved bruk av plastpaller er det mindre sannsynlig at varene blir skadet, og pallbehandlerne dine har et tryggere arbeidsmiljø.


Hygieniske formål


Hvis du sender produkter som trenger å oppfylle spesifikke hygienestandarder som frukt og grønnsaker, er plastpaller bedre. Plastbeholdere, spesielt de som er produsert av matklasse HDPE, absorberer ikke fuktighet eller fremmer bakterievekst. Dette gjør dem godt egnet for kontakt med mat.

Hot Tags: Food Grade Sammenleggbar Plast Pall Box produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg