Heavy Duty Sammenleggbar plastbeholder

Heavy Duty Sammenleggbar plastbeholder

kraftig 1200x1000x810mm sammenleggbar plast bulkbeholder med lokk størrelse 1200x1000x810mm vekt 43kg Statisk belastning 4T, Dynamisk belastning 1T 4 måter inngang for gaffeltruck og palluttak

Heavy Duty Sammenleggbar plastbeholder


Sammenleggbar bulkbeholder av plast

QQ图片20180312111350_副本


Størrelse 1200x1000x810mm
vekt 43kg
Materiale HDPE
Statisk belastning / Dynamisk belastning 4T / 1T
Inngang 4 måter inngang for gaffeltruck og pallheis


Sammenleggbar bulkbeholder i plast Funksjon:


Sammenleggbar stor bulkbeholder av plast med lokkfals 4 trinn:

sammenleggbar langside med gul fargelås

neste er motsatt eller ved å lukke eller åpne den brettede skuffen.

sharon


Fordeler for sammenleggbare pallkasser:


Lavere fraktkostnader

Sammenleggbare pallkasser er gode for å gi store besparelser. Fordi de tilbyr en lett, men likevel beskyttende pakkeløsning for produkter, reduserer de fraktkostnadene betraktelig. En annen fordel oppstår når de må sendes tilbake til lageret. På grunn av deres sammenleggbare design, tar de mindre plass på transporten. Dette kan også bidra til å redusere de totale returkostnadene.


Ekstra lagringsplass når den ikke er i bruk

I motsetning til mange andre industrielle lagringsbeholdere på markedet, er sammenleggbare pallkasser akkurat det - sammenleggbare. Dette betyr at når de ikke er i bruk, kan de lett klappes sammen og lagres uten å ta for mye plass. Dette kan hjelpe til med lagring og pakking, eller i fraktkostnader, hvis de må sendes tilbake til det opprinnelige lageret.

1_副本


gjenbruk~~POS=TRUNC

Sammenleggbare pallkasser gir også høye fordeler og sparing av penger på grunn av deres lange levetid og gjenbrukbare design. I motsetning til bølgepapper eller trebeholdere, som kan gå til grunne over tid, gir sammenleggbare pallkasser en mer holdbar design som kan brukes gang på gang for mange produkter gjennom årene.


9


Enkel transport og pakking

Fordi sammenleggbare palloppbevaringsbokser er bredden på en pall, gir de enkel transport og pent pakking i eller på ethvert transportkjøretøy. Gaffeltrucker kan enkelt organisere og pakke pallene jevnt, klare til transport, noe som gjør arbeidsmiljøet mer effektivt.


66

Hot Tags: Heavy Duty sammenleggbar plast bulkbeholder produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Et par: nei

Neste: HDPE stor sammenleggbar pallboks