Kraftig sammenleggbar plast bulk beholder

Kraftig sammenleggbar plast bulk beholder

kraftig 1200x1000x810mm sammenleggbar plast bulk beholder med lokk størrelse 1200x1000x810mm vekt 43kg Statisk belastning 4T, Dynamisk belastning 1T 4 måter oppføring for Gaffeltruck & Pall Jack

Produktdetaljer

Kraftig sammenleggbar plast bulk beholder


Sammenleggbar plast bulk beholder Discraption:

QQ图片20180312111350_副本


Størrelse1200x1000x810mm
Vekt43 kg
MaterialeHdpe
Statisk belastning/dynamisk belastning4T/1T
Oppføring4 måter oppføring for gaffeltruck & Pall Jack


Sammenleggbar plast bulk beholder Feature:


Sammenleggbar stor plast bulk beholder med lokket fold 4 trinn:

sammenleggbar langside med gul fargelås

neste er motsatt eller ved siden av lukke eller åpne den brettede beholderen.

sharon


Fordeler for sammenleggbare pallhyller:


Lavere fraktkostnader

Sammenleggbare pallkasser er flotte for å gi store besparelser. Fordi de tilbyr en lett, men beskyttende pakkeløsning for produkter, reduserer de fraktkostnadene sterkt. En annen fordel oppstår når de må sendes tilbake til lageret. På grunn av deres sammenleggbare design tar de opp mindre plass på transporten. Dette kan også bidra til å redusere de totale returkostnadene.


Ekstra lagringsplass når den ikke er i bruk

I motsetning til mange andre industrielle lagringsbeholdere på markedet, er sammenleggbare pallbeholdere nettopp det - sammenleggbare. Dette betyr at når de ikke er i bruk, kan de lett kollapses ned og lagres uten å ta opp for mye plass. Dette kan bidra til lagring og pakking, eller i fraktkostnader, hvis de må sendes tilbake til det opprinnelige lageret.

1_副本


Gjenbrukbare

Sammenleggbare pallkasser gir også store fordeler og pengebesparende på grunn av deres lange liv og gjenbrukbare design. I motsetning til bølgepapp eller trebeholdere, som kan gå til grunne over tid, gir sammenleggbare pallkasser en mer holdbar design som kan brukes gang på gang for mange produkter gjennom årene.


9


Enkel transport og pakking

Fordi sammenleggbare palllagerkasser er bredden på en pall, gir de enkel transport og ryddig pakking i eller på et hvilket som helst transportkjøretøy. Gaffeltrucker kan enkelt organisere og pakke pallene jevnt, klare for transport, noe som gjør arbeidsmiljøet mer effektivt.


66

Hot Tags: heavy duty sammenleggbar plast bulk container produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

You Might Also Like