HDPE stor sammenleggbar pallboks

HDPE stor sammenleggbar pallboks

Sammenleggbare Stort volum 5 lag stables Dynamisk belastning 1t, statisk belastning 4t

Produktdetaljer

HDPE sammenleggbar plastpallboks 1200 * 1000 * 1000mm


Beskrivelse

Denne sammenleggbare pallboksen for tung industriell bruk er ideell for lagring av varer i bulk, delvis takket være 2 dører på siden som gir enkel tilgang til boksen.

Kapasiteten er 887 liter med en maksimal lastevekt på 1000kg. Dimensjonene er 1200x1000x360mm når de brettes. Under transport er maksimal stablingshøyde med utbrettede og lastede pallbokser 3 enheter (opptil 2000 kg vekt på den nederste boksen), brettede pallbokser under returtransport kan stables opp til 7 stykker høye.

stacking pallet container

Med statisk lagring er maksimal stablingshøyde for lastede pallbokser 5 (opptil 4000 kg på den nederste boksen), brettede pallbokser kan stables opp til 15 stykker høye.

Pallboksen har en vekt på 55 kg. Boksen er ekstremt sterk og derfor egnet for tung industriell bruk, gir utmerket beskyttelse, er tilgjengelig fra fire sider med en gaffeltruck eller palllastebil og gir ekstra fleksibilitet i håndteringen. Temperaturområdet er mellom -20 °C og 40 °C.

folding pallet bin


Dører2 sammenleggbare dører
Kapasitet1000kg maks lastekapasitet
BrukIndustriell tung kvalitet
AndreSammenleggbar og stables


Å optimalisere forsyningskjeden med vår sammenleggbare palleboks, konkurransedyktige priser og rask levering er vårt viktigste mål.

Vi har mer enn 30 års erfaring med å selge logistikkprodukter og lasteskip i mange land over hele verden.

De positive anmeldelsene bekrefter at vårt daglige engasjement og entusiasme gjør våre kunder fornøyde med våre sammenleggbare plastpallbokser og -tjenester.

Vi er stolte av dette og forsøker å gi en god service til våre kunder!
Hot Tags: hdpe store sammenleggbare palle boks produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

Du kommer kanskje også til å like