Sammenleggbar pallettboks Brukes til fruktlagring

Sammenleggbar pallettboks Brukes til fruktlagring

Denne sammenleggbare palleboksen med ventilasjonsdesign og bestått av SGS & FDA mat frade testrapport er egnet for bruk av grønnsak og fruktlagring.

Produktdetaljer

Vegetabilsk bruk Sammenleggbar plastpallettbøtte

201805111249528509678.jpg

punkt sammenleggbar pallbeholder
størrelse 1200x1000x810mm
vekt / volum 43kg / 700L
statisk belastning 4t
dynamisk belastning 1t

Denne sammenleggbare pallebeholderen med ventilasjonsdesign og bestått av SGS & FDA Food Frade testrapport er egnet for bruk av grønnsak og fruktlagring.

Fire veier inngang og egnet for mekanisk gaffeltruck og manuell hydraulisk kjøretøy, og gir fremragende mekanisk ytelse: Dynamisk belastning 1000kg, statisk last 4000kg enkelt sammenleggbar plastpaller.

QQ 图片 20180815184045_ 副本 .jpg

Basforsterkningsribber og sidevegg knyttet til kolonnehjørneposter, tillater sikker stabling opp til seks høye med en total last på 4 tonn. Og plastfoldpall kan stables, lett for returtransport.

kundebruk picture_ 副本 .jpg

ENLIGHTENING PALLET er en erfaren foldbar pallboks som brukes til fruktlagringsleverandør blant de verdensberømte foldbare pallboksene som brukes til fruktlagringsprodusenter, som kan tilby deg varmsalg og billig sammenleggbar pallboks som brukes til fruktoppbevaring engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.

Hot Tags: foldbar pallboks bruk for frukt lagring produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

Du kommer kanskje også til å like