1003x680x540mm Plast Omsetning Crate For Vegetabilsk

1003x680x540mm Plast Omsetning Crate For Vegetabilsk

1.external størrelse: 1003x680x540mm2.internal størrelse: 975x627x525mm3.weight: 7kg4.load

Chat nå

Produktdetaljer

1003x680x540mm Plast Omsetning Crate For Vegetabilsk

Produktbeskrivelse

Det er mange faktorer å vurdere når du velger en håndholdt plastkasse eller beholder. De forskjellige typer kasser vi tilbyr, gjør det mulig å korrigere de forholdene som er nødvendige for produktet ditt under forsendelse eller lagring.

For eksempel kan ethvert produkt som trenger riktig lagring, kanskje vurdere våre vedlagte dekselbeholdere. Produkter som må avkjøles, krever ventilerte kasser. Dimensjonene på produktet må også vurderes for å velge den mest passende kassen eller beholderen.

Den gode nyheten er at vi personlig vil hjelpe deg med å få den eksakte kassen eller beholderen du trenger.

firmainformasjon

Qingdao Opplysende Elektromekanisk Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding boks \ binscarte \ omsetning boks \ kurv

\ pall av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedriftene, og sette opp kontorer i Hong Kong

og innlandet. I dag er selskapets markedsføring nettverk dekning i inn-og utland, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne de fleste kunders støtte og tillit. Vår filosofi er: å kvaliteten strever etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, ledning og kabel, og mange andre næringer. Når som helst, er vi ivrige etter å samarbeide med deg med hilsen, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.

Et par:935 x 640 x 560 Mm plast omsetning kasse For vegetabilske Neste:Plastomsetningskasser

Forespørsel