500 * 300 * 230 mm lukkede sammenleggbare plastkasser

1.size:500x300x230mm2.weight:1.54kg3.load kapasitet: 12kg4.volume kapasitet: 28L

Produktdetaljer

1,størrelse: 500x300x230mm

2,54 kg

3.load kapasitet: 12kg

4.volum kapasitet: 28L

 

OPPLYSENDE PALL ER en erfaren 500 * 300 * 230 mm lukket sammenleggbar plastkasser leverandør blant de verdensberømte 500 * 300 * 230 mm lukkede sammenleggbare plastkasser engros service. Velkommen til å bestille våre produkter til lav pris med vår fabrikk.

Beskrivelse av produkt

Den lukkede sammenleggbare plastkassen forenkler familieaktivitetene dine og daglige oppgaver med en praktisk måte å bære små gjenstander på. Åpne den når du trenger den, brett den flatt når du ikke trenger det. Denne smarte, plassbesparende løsningen er flott for pakking, transport og lagring av tingene dine. Disse universale verktøykasser øker enkelheten og effektiviteten til daglige oppgaver og lagring. Prøv dem for sportsutstyr, kunst og håndverk, hagearbeid og oppussingsprosjekter.

 

Denne sammenleggbare verktøykassen måler 500L x 300W x 230H, og bærer 28 liter etter volum, med en maksimal lastekapasitet på 12 kg. Har en solid, solid bunnbase og solide vegger som er ideelle for tunge prosjekter. Håndtak med sidegrep gir praktisk transport, og en lett ramme holder seg komfortabel.

Når du er ferdig med å bruke verktøykassen, kollapser den for kompakt lagring. Smarte kasser er laget av resirkulerbare materialer og tilbyr et bærekraftig alternativ til plastposer, totes og bokser. Smarte kasser er også hygieniske og kan til og med desinfiseres i oppvaskmaskinen.
Informasjon om firma

Opplysende Pallet Industry Co, Ltd er en omfattende stor plastprodukter produksjon og drift av bedrifter. Hovedsakelig engasjert i plast folding box \binscarte\turnover box\basket\pallet av forsyning og produksjon som en av de høyteknologiske bedriftene, og sette opp kontorer i Hong Kong og innlandet. For tiden er selskapets dekning av markedsføringsnettverk hjemme og i utlandet, for eksempel Australia, India, Malaysia, Afrika og Europa og USA. utmerket og effektiv service for å vinne flertallet av kundenes støtte og tillit. Vår filosofi er: til kvaliteten streber etter overlevelse, omdømme og merkevare. Våre produkter er mye brukt i petrokjemisk, kjemisk, øl, drikke, mat, medisin, tobakk, wire og kabel, og mange andre næringer. Hver gang er vi ivrige etter å samarbeide med deg oppriktig, og i fellesskap skape en bedre fremtid, for utviklingen av Kinas logistikkindustri for å gi bedre service.

 

 

Hot Tags: 500 * 300 * 230 mm lukkede sammenleggbare plastkasser produsenter, fabrikk, engros, billig, pris, varmt salg

Sende bookingforespørsel

Du kommer kanskje også til å like