Opprette et ord av resirkulering-plast

- Oct 28, 2016-

Visste du at hver massevis av plastflasker resirkulert sparer ca 3,8 fat olje? Plast industrien innså mer enn 20 år siden at resirkulering plast var en miljøvennlig bestrebelser. Tilbake i 1988 spurte plast produsenter SPI opprette harpiks nummereringen system å forbedre det globale miljøet og bevare våre naturlige ressurser ved å sortere og gjenvinning av plast søppel.


For å begynne resirkulering, sjekk med din lokale kommune å finne ut hvilke typer plast vil bli akseptert på din spesialavfall. I de fleste tilfeller, må ulike typer plast resirkuleres separat slik at de resirkulerte materialene har mest mulig og mulig fremtidig bruk. Tallene på plastbeholdere er rettet til å hjelpe forbrukeren og lokale resirkulering centers sortere alt dette ut.


Mest sannsynlig fellesskapet nå samler bare plastflasker og beholdere merket med koder 1 og 2, og det er ok-sammen disse to kategoriene representerer nesten 96 prosent av alle plastflasker og containere som brukes i USA. Sakte investerer noen byer over hele landet i teknologi for å sortere og godta plastbeholdere med noen av de andre kode numrene. Og når byen begynner å godta dem, jeg håper du vil inkludere dem i din husholdning resirkulering rutine.


Etter at de er resirkulert, flasker og beholdere brukes til å produsere en rekke nye produkter-fra trelast for utendørs terrassebord til tepper, fleece jakker og t-skjorter. Derfor resirkulering er bedre enn å sette noe i papirkurven.

Et par:Hvordan plast forbedre bilen utseende, vekt og ytelse Neste:Hvordan forhindre minnes plast komponenter