Stå på ski

- Feb 05, 2018-

Stå på ski

For å berike den unge amatørlivet til medlemmene i selskapet og øke viljestyrken og utførelsesevnen i møte med utfordringer, har Youth League Youth League nylig organisert en "ski youth challenge self" -kvalitet for å utvide skiaktivitetene.

Ankommet til skianlegget skifter vi pent og ordentlig utstyr, strider mot skibakkene, ser opp, synsfeltet var fylt med sølv, opphisset og begeistret "skrive" i alles ansikt. Fordi det var første gangen for ski, hadde alle i starten ikke en god balanse mellom kontroll og holdt fallende. Ser ned rampen fra toppen av fjellet, var hjertet fullt av frykt. Når vi alle oppmuntrer hverandre, prøver enkelte ganger gradvis å forstå balansen selv. Noen lærer av ledsagernes erfaring ... faller igjen og igjen og utøver hele tiden. Hjelp fra ledsagere får endelig alle til å glide i snøen og føler at vinden flyter fra øret for å oppleve det morsomme å stå på ski, ler hele tiden. En tilsynelatende enkel, men vanskelig ski, slik at hver deltaker i en avslappet og glad atmosfære for å forstå seg selv, utfordre seg selv og overgå seg selv, oppfatte viktigheten av aktiv kommunikasjon, ta initiativ til å dele, stole på andre, takknemlighet og annen psykologisk kvalitet.

Denne hendelsen, for å fremme gjensidig kommunikasjon og tillit mellom hverandre, å dyrke lagermedvetenhet, smeltearbeid og forbedre lagsamholdet spilte en god rolle i å fremme. Virkelig gjenspeiler det glade arbeidet, en sunn livsstil.


Et par:Induksjonstrening Neste:Kjærlighet januar