Offentlige utendørsaktiviteter

Offentlige utendørsaktiviteter


Den 12. november arrangerte vårt firma og Public Union Association Outdoor Association fellesforetakede medarbeidere og deres barn å dra nytte av lørdagens tid for å plukke opp søppel og lære om avfallsseparering i fjellene rundt den gamle byen og holde utendørs grillunderholdning.

 

Langs den slingrende stien, en halv time etter kjøring, kom miljøfrivillige til en "grillhelligdom" rundt i byen. Frivillige fikk langhårte pincett, langhåndterte fisk, bøtter og andre verktøy, spredt langs innsjøen, forsiktig plukket opp søppel.

 

Blant dem bærer første klasse bare barnets brunt og frivillig søster sammen, plukket forsiktig flaskedekselet på bakken, plassert i søppelposer.

 

Frivillige sa: "Terrenget her er stort og stort, og Yishanbangshui nærliggende innbyggere liker å nyte fritid, piknik, grill, lek, etc., vil produsere noe søppel. Jeg håper folk fritid, miljøbevissthet, kan Ta med rekreasjon og rekreasjon av søppel bort "

 

"Å gjøre offentlig tjeneste er ikke bare avhengig av hvor mye økonomiske og materielle ressurser du bruker, men nøkkelen er å se og bruke den." Generalsjef for transport sa: "Området rundt Den gamle byen er et naturskjønt område som ikke har blitt utviklet ennå. , For å beskytte det, og jeg håper at neste år, året etter, hvert år etter, og deretter ta vårt personale her, kan landskapet være så vakkert som nå "

 

Etter å ha tatt opp søppel, kom de frivillige sammen for å lære om "søppelklassifisering". Foreldre og barn sammen er ivrige etter dette miljøet. Ulike typer avfall i forskjellige søppelsekker

公益活动.jpg