Plast oppbevaringsbokser med lokk / festet lokket beholdere

Når du trenger en robust lagringsløsning som er holdbare, enkelt stables og flyttbare, er plast oppbevaringsbokser med lokk det perfekte valget.

Laget av elastiske materialer som polypropylen, HDPE og kraftig plast, gjør disse lidded distribusjon boksene en utmerket jobb med å beskytte innholdet fra en rekke miljøpåvirkninger - inkludert temperaturer og fuktighet nivåer. Med distribusjon beholdere som er tilgjengelige i en rekke størrelser, kan du finne svaret lagring problemer i plast oppbevaringsbokser med lokk.

Hvordan kan du dra nytte av plast oppbevaringsbokser med lokk?

Du trenger en pengeskap og sikre lagringsmetode, kommer en vedlagt lokket plastbeholder i veldig nyttig. Kanskje trenger du støtte for effektiv lagring for detaljhandel eller lager operasjoner. Kanskje trenger du en ekstern ressurs for bildeler eller legemidler, med ingen kompromiss på sikkerhet. Du flytting eller kontor, og du har behov for en enkel og praktisk måte å sende dine eiendeler fra A til B. vedlagt lokket beholdere er en rimelig og fleksibel måte å se etter varer/eiendommen over et stort antall boliger, kommersielle og industrielle applikasjoner.

Størrelser for å passe dine behov

Vår plast lagringsløsninger er tilgjengelige i en størrelse som passer dine behov. Hvis du trenger sikker lagring for mindre mengder eller mindre store gjenstander, har vi et utvalg av mindre lokket containere fra bare 16 liter i volum. For storskala lagring kravene, kan vi tilby beholdere og lidded distribusjon boksene opptil 165 liter. Itand #39; s om gir deg mer kontroll over lagringen.

Lett å stack, enkelt å flytte

En av hovedfordelene med våre tilknyttede lokket beholdere er at du kan gjøre maksimal bruk av plass med sømløst stables container enheter. Vedlagte sikringsanlegg dekslene er utformet for å passe perfekt sammen og med solid formet håndtak og tamponger (hjul skøyter) tilgjengelig for de fleste beholder størrelser, kan du lagre flere mindre lagringsplass under enkelt flytting mellom områder.

Trygt og sikkert

Dette utvalget av distribusjon beholdere er produsert av tøffe plast karakterer, redusere potensialet for ytre skader til et absolutt minimum. Sikkerhet er også et viktig punkt med tukler-proofing sel og kabel-bånd som er tilgjengelig for alle beholder størrelser, kan du nyte fullstendig ro i sinnet.

Med en rekke størrelser, robust design, sikringsanlegg lokk og totale manøvrerbarhet, gjør Solent plast din nummer én valg for plast oppbevaringsbokser.