Plast pall materialer (jomfru Vs resirkulert)

Virgin versus resirkulert harpiks


De aller fleste plastpaller er laget av HDPE (høy tetthet polyetylen) og PP (polypropylen), og resirkulert HDPE og PP. Skillet mellom jomfru harpikser og resirkulert harpiks er utrolig viktig.


Når plast endres i behandling gjennomgår det varme og trykk. Varmen er nødvendig å flytende plast for å forme det, og trykk kreves til væsken i en akseptabel og konsekvent form. Bruk av varme og trykk setter belastning på den molekylære strukturen av plast, og jo flere ganger dette skjer, jo svakere den molekylære strukturen blir.


Virgin HDPE er vanligvis mer holdbare på molekylært nivå enn resirkulert HDPE, og de utfører bedre når satt gjennom riktig design og prosesser.


Hvilket pall materiale bør du velge


Den viktigste fordelen med å bruke resirkulert harpiks er at materialet er billigere så pallen koster mindre. Så hvis du kjøper en utgift, er en pall laget av resirkulert harpiks generelt mer konkurransedyktige alternativet.


Paller laget av resirkulert HDPE er vanligvis mer sprø enn sine jomfru HDPE kolleger. Som et resultat, vil de fleste brukerprogrammer som krever en eiendel pall ha en veldig vanskelig tid oppnå en avkastning på investeringen hvis de kjøper en pall laget av resirkulert materiale.


En annen faktor å vurdere er materielle konsistens. Det er bare et par av produsenter i cChina som har vært vellykket på å redusere materiale variasjon med resirkulert HDPE, fordi dette er en svært vanskelig oppgave. De fleste paller laget av resirkulert HDPE har en materiale variasjon som gjør dem sterke i dag, svak i morgen eller omvendt.


Vanlig feil


En vanlig felle som kundene finner seg i ser på resirkulert HDPE paller som en billig inntreden i plast. Dette generelt beviser dyrere i det lange løp, og vi anbefaler ofte ikke slå et tre problem i en plast problemet.