Plast pall produsenter å søke mangfoldig utvikling i Linyi City

Plast pall produsenter å søke mangfoldig utvikling i Linyi City

Date:May 20, 2016

Med utviklingen av plast pall industri, vil plastpaller og diversifisering fortsette molding den fremtidige utviklingen av nye materialer, så plast pall kravene blir mer sofistikerte. For å møte behovene til markedet, linyi plastpaller i fremtiden om det variasjon, struktur, egenskaper og bildebehandling teknologier vil ha en raskere utvikling, og at utviklingen må holde tempo med tiden.

Fremtiden produsenter å sortere ut følgende trender i bransjen er ventet å få en raskere søknad og forfremmelse. Dette, selvfølgelig, er behovet for industri, innovasjon og hardt arbeid.

Stor kapasitet plast pall, ultra presisjon, lang levetid, høy kvalitet vil bli utviklet.

Andre, ulike materialer av plastpaller, en rekke farger, flere hulrom sprøytestøping metoden vil bli utviklet, en rekke produksjon.

Tredje, rask økonomi plastpaller, vil spesielt med den raske utviklingen av rask prototyping teknologi være å redusere kostnadene.

IV, injeksjon mold design, behandling og ledelse vil utvikle mot digitalisering, informasjon, produksjon av plast skuffer intelligent retning, integrering og nettverk.


Et par: Pris oppfatning kvalitet plast skuffer er ensidig

Neste: Analyse av Jinan Flat plast brett og rutenettet sammenligning av plastpaller