Plast pall fordeler: Fra tre til plast

Plast pall fordeler: Fra tre til plast

Date:Nov 03, 2016

Du bruker trepaller og tenker å bruke plastpaller i fremtiden? Trenger nye juridiske krav til din bransje bruk hygienisk, ren lasteutstyr? Eller er du lurer på om plastpaller kan produsere funksjonelle og økonomiske fordeler i forsyningskjeden? Vi vil hjelpe deg å sjekke om overgangen fra tre til plastpaller er verdt det for deg. Selv i dag, er tradisjonell trepaller en uunnværlig del av moderne distribusjon deres stabilitet og deres universell natur.

Men antall plastpaller som brukes i en rekke bransjer verden er stadig økende. Enten det er nestability, lang levetid, lave Taravekt, detaljer som avrundede hjørner, låsing tilleggsenheter eller funksjonelle hulrom, gjør plast nesten enhver forespørsel mulig og klar for produksjon. Vi vil finne den perfekte paller for deg.

Lang levetid og høy kvalitet

Plastpaller imponere med skjemaet stabilitet og lang levetid. Svinn og brekkasje, som hverdagslige hendelser med trepaller, er ikke et problem med plast. Presise mål og design skaper en høy grad av stabilitet i prosessen. Videre kan de tilpasses for automatisk lagring og plukking systemer.

Økonomisk effektivitet

Engangs anskaffelseskostnadene for plastpaller er høy sammenlignet med trepaller. Men de indirekte kostnadene som utvikler langs verdikjeden logistikk er betydelig lavere. Nestability, nedgangen i rengjøring kostnader, nedgang i produkt brudd på grunn av pallen skade, reduksjon av ompakking kostnader eller unødvendige mekanisk nedetid, og problemfri avhending – disse alle levere å plastic enorm kostnadsfordel i moderne logistikk. I tillegg plastpaller beholde sine materielle verdien ved slutten av operative livet: de er 100% resirkulerbart og kan omgjøres tilbake til nye paller.

Et par: Plast pall materialer (jomfru Vs resirkulert)

Neste: Logistikk nyheter: Tre Versus plast pall kamp stadig fokus på grønn forsyningskjede