Varsel om helligdager-grav feiende dag

Kjære alle verdsatte kunder og kunder,


Vi vil ha 3 fridager for en tradisjonell kinesisk helligdager.

Den starter fra 3 april til 5 april 2021.


Tomb feiende dag er en spesiell dag for minner en stor poet i vår historie, hans navn er Quyuan.

Qu Yuan (født ca. 340–278 f.Kr.) var en kinesisk poet og politiker som levde under den krigførende stater. Han er kjent for sin patriotisme og bidrag til klassisk poesi og vers, spesielt gjennom diktene til Chu Ci antologi (også kjent som The Songs of the South eller Songs of Chu): et bind av dikt tilskrevet eller anses å være inspirert av hans versskriving. Sammen med Shi Jing er Chu Ci en av de to største samlingene av gamle kinesiske vers. Han huskes også i forbindelse med den antatte opprinnelsen til Dragon Boat Festival.


Historiske detaljer om Qu Yuans liv er få, og hans forfatterskap av mange Chu Ci-dikt har blitt stilt spørsmålstegn ved lengden. Han er imidlertid allment akseptert å ha skrevet The Lament, et Chu Ci-dikt. Den første kjente referansen til Qu Yuan opptrer i et dikt skrevet i 174 f.Kr. av Jia Yi, en tjenestemann fra Luoyang som ble bakvasket av sjalu tjenestemenn og forvist til Changsha av keiser Wen av Han. Mens han reiste, skrev han et dikt som beskriver den samme skjebnen til en tidligere "Qu Yuan". Åtti år senere dukket den første kjente biografien om Qu Yuans liv opp i Han-dynastiets historiker Sima Qians opptegnelser av den store historikeren, selv om den inneholder en rekke motstridende detaljer.


Hvis noen spørsmål eller henvendelser til våre plastpaller, plastpaller og andre plastprodukter, kontakt oss fritt direkte.

  • tlf./whatsapp/wechat:+86-17561686971

  • e-post: grace@cnplasticpallet.com

Takk, ønsker du har en flott helg.