Kjærlighet januar

Kjærlighet Ja nydelig


Opplysende palletindustri


Om morgenen den 3. januar 2018 organiserte vårt firma frivillige til Wanchun sykehjem for å besøke de ensomme eldre i sykehjemmet og sende dem omsorg og varme. Klokka to på ettermiddagen tok frivillige sitt hjerte til sykehjemmet. Dekanen og de eldre ønsket velkommen studentene. Frivillige fra Daosha-avdelingen presenterte sine egne dansopptredener med begeistring for eldre. , Frivillige skitser - ofte gå hjem og se de gamle gjør en høy applaus, slik at hele sykehjemmet fullt av latter. I alle frivillige koret "Nanniwan" nær slutten av programmet, frivillig en for en, viet de seg energisk til neste sesjon. Frivillige tilbød gaver til eldre og gikk dypt inn i eldre rom for å hjelpe eldre til å rense kroppen sin. Mens de hjalp de eldre, snakket de med de eldre. De frivillige De lyttet nøye til svigeren og svigermoren om deres personlige erfaringer før og etter reformen og åpningen. Som et resultat lærte elevene at vår lykke i dag er hardt vant. Studentene delte også sin kunnskap om omverdenen og byggingen av sin hjemby med eldre. I varmen av kjærlighetstrømmende blir scenen varm og berørt, med hjelp av frivillige med den gamle manns ansikt fylt med et lykkelig smil.

 

"Gamle og gamle, gamle og gamle." Respekt for eldre og respekt for eldre har alltid vært den kinesiske nasjonens tradisjonelle dyd og har dype konnotasjoner i å bygge et sosialistisk, harmonisk samfunn. Omsorg for eldre og omsorg for eldre er de ansvar og forpliktelser som bør knyttes til den nye generasjonen studenter. Dette hjelper ikke bare de eldre til å redusere ensomheten, men gir også de moderne studenter en takknemlighet og åndelig utdanning. I klimaksdelen av frivillighetsaktivitetene bruker frivillige kjærlighet til å lage et varmt hjerte med et oppriktig hjerte laget en søt ris dumpling, å spise dumplings med eldre, de gamle menneskene står overfor fylt

 

Mitt hjerte er varmt smil.

 

Når alle forlot sykehjemmet, holdt de eldre entusiastisk hånden til frivillige og sa: "Vi må studere hardt, ikke la foreldrene våre håpe, og du er velkommen til å komme tilbake neste gang." "Da jeg hørte disse ordene, ble jeg veldig beveget, jeg vil studere hardt, jeg kommer tilbake, håper flere mennesker bryr seg om de eldre rundt dem, slik at de har en stabil alderdom." Guan tomme rede eldre, håper jeg å vekke bekymring og omsorg for flertallet av urbane og landlige innbyggere i tomme bosatte og styrke følelsen av respekt og omsorg for eldre.

养老院.jpg