Induksjonstrening

Induksjonstrening

Date:Dec 18, 2017

Induksjonstrening

 

For å gjøre det mulig for nyansatte å forstå selskapets regler og forskrifter, og kjent med produktkunnskap, tok vi den 2. og 7. oktober vår organisert induksjonstrening for nye ansatte og to nye kolleger på treningen.

 

Den nye staben trener rundt militæropplæringen, selskapsprofilen og produktkunnskapen, service og andre aspekter, for å gi studentene en omfattende og levende forklaring. Om morgenen 7. oktober arrangerte selskapet også et møte for nye medarbeiderne. Den gamle staben i selskapet uttrykte sin hjertelige velkommen til de nye medlemmene. Opplæringen er rettet mot å få nye ansatte inn i den utvidede familien raskere og bedre.

 

Selskapet er lokalisert i:

Morgenopplæring sparket av lidenskapen til lederen for å forklare konnotasjonen til bedriftskultur. Under introduksjonen av selskapets bedriftskultur, bedriftsfilosofi, talentkonsept, utviklingshistorie, eksisterende team og flere andre kapitler. Hver medarbeider fra hver avdeling hørte oppmerksomt og tok notater nøye. For å fremme utveksling av nye medarbeidere i ulike avdelinger og fosterlagskampegenskaper, arrangerte Liu tre interaktive minispill, Finn en venn, "Bygg et spill" og "Crazy Egg". Fordi det er den første kontakten, virker alle nervøse og ukjente. Gjennom spillet, la alle bli komfortable og komfortable, prosessen utøver ikke bare de nye medarbeidernes praktiske evner, men også vår samarbeidsevne har også økt. Det viktigste er å fremme gjensidig forståelse mellom kolleger og etablere en vennlig og glade arbeidsforhold. I den siste delen av morgenen ble de nødvendige kursene for nyansatte forklart av daglig leder. De introduserte personellhåndbøkene og selskapets regler og forskrifter på en underholdende og effektiv måte.

 

Om ettermiddagen var lederen av informasjonssikkerhetsavdeling rettet mot bruken av kontorsystemet og ga nye ansatte en detaljert og detaljert presentasjon. Så Shu, direktør for FoU-avdeling for alle å fokusere på de fire avdelingene jeg introduserte organisasjonsstrukturen, introduserte sin spesifikke produktutviklingsavdelingsmodus. Gjennom introduksjonen av interaktive modeller med nye ansatte, la alle få en dypere forståelse av vårt omfang av utviklingssystem. I tillegg til å forstå bedriftskultur, personalhåndbøker og organisasjonsstruktur, er selskapets produktinnføringer og tilgjengeligheten av grunnleggende økonomisk kunnskap obligatorisk for nye ansatte. Disse to delene er ansvarlig for lederen av produktstøtteavdelingen og finansdepartementet. Etter en kort pause utførte direktør for markedsføringsentusiast for det nye personalet en omfattende bakgrunnskunnskap ppt-demo og forklarte. Bildet, tredimensjonalt, viser vår eksistens og kan fortsette å vokse og utvikle det viktige oppdraget og den store årsaken til og effekten av konsekvensene.

 

I den siste lenken legger Zheng på vegne av selskapet frem forventninger til nye ansatte: Selskapets vurdering av en ansatt er ikke bare nok til å se innsatsprosessen, men avhenger også av om ytelsen kan oppnås for å nå målet i ferdigstillelse av mål og oppgaver

 

Hver ansatt bør lære å rapportere og kommunisere aktivt. Han er også god til aktivt å oppdage, analysere, oppsummere og løse problemer, lage en virkelig kreativ, profesjonell, kjærlig og hyggelig natur person.

 

Divisjon Jeg fortsetter å bli sterkere, mer og mer vekt på innspill og opplæring av personell. Opplæring på jobb er en viktig veiledning for ansatte å bli kjent med og tilpasse seg organisasjonsmiljøet, nøyaktig lokalisere sine egne roller og gi full spille til sine talenter. Personaleadministrasjon Divisjon Jeg vil som alltid gjøre en god jobb i trening i alle utviklingsstadier for divisjonen. Jeg forsøker å gi tilstrekkelig nok gjødsel og sollys. Treningsarrangementet ble vellykket klokka 17:30.

入职培训.jpg


Et par: Tromme Dolly, 1400lb, 6-1 / 4-tommers Høyde, 55gal

Neste: Stå på ski