Faktorer du må vurdere når du velger plast pallen

Faktorer du må vurdere når du velger plast pallen

Date:Oct 15, 2016

Hvordan velge en egnet pall?

» Vurdere disse faktorene når du velger en plast pall:

Vil du skipstrafikken plast pallen bort uten sjansen for henting, eller vil du være gjenbruk av plast pallen flere ganger?

En gang Shipping paller er en utgift anbefales billig paller vanligvis laget av resirkulert materiale. Gjenbrukbare paller er eiendeler og vi anbefaler holdbar paller vanligvis laget av jomfruelig materiale.

Hvor mye vekt vil du plassere på pallen i en gjennomsnittlig situasjon?

Hvilken type emballasje plast pallen grensesnitt med? Hva slags utstyr bruker du?

Har du spesielle utstyr som palletizers, transportbånd, rack, etc.?

Hva ser du etter i en plast pall?

Plastpaller ble utformet for å forbedre egenskapene til tre paller. Noen er laget for å være mer holdbar og rene, og noen er laget lettere og enklere å sende internasjonalt. Vanligvis disse egenskapene går ikke hånd i hånd, men de er alle tilgjengelige med plastpaller.

Den mest holdbare plast paller har en levetid på over 10 år. De ikke lett warp, krympe eller splinter og er lesbar i alle klima. De har også ingen skruer, spiker eller festene, alle kan løsne, stikke eller kommer ut, forårsaker lager skade eller risikoen for skader. Derfor er den mest holdbare plast paller ofte valg for bedrifter frakt skjøre produkter.

Alle plastpaller er også motstandsdyktig mot kjemikalier som syrer og alkalier. Holdbarhet gjør dem gjenbrukbare og pålitelig. Dette er en grunn til hvorfor mange bransjer bruker lukket lager systemer (og #39; lukket loopand #39; betyr paller er returnert til avsenderen etter levering) nå foretrekker plastpaller. Den farmasøytiske, bilindustri, drikke og meieriprodukter næringer er i denne kategorien.

Et annet aspekt ved re-usability er resirkulering. Gjenbrukbare plastpaller er 100% resirkulerbart og kan være bakken opp og omgjort til nye paller eller andre produkter. Se våre Rackable og bakken bruk plastpaller.

Rent og hygienisk

Dette er en glemt fordelene med plastpaller. Plastpaller er feil, bakterier, sopp og andre patogener, som kan forårsake karantene forsinkelser, øke fraktkostnadene, for ikke å nevne de og sikkerhetsfarene seg. Mange landbruksprodukter bransjer og matprodusenter nå bruker plastpaller viktig grunn.

Plastpaller rengjøres lett via hot-vask, damp-rengjøring eller kjemiske sanitization.

Et annet aspekt ved en palletand #39; s renslighet er showroom egnethet - for eksempel elektronikkindustrien er nå flyttet til plastpaller fordi i mange tilfeller produktet må vises på pallen så pallen blir en skjerm.


Lys betyr billig å skip

Plastpaller er ca. 30% lettere enn tre paller med de samme styrke. Tenke påbesparelsene dette gjør til transport og frakt, spesielt Luftfragt. Dette sparer alene kan returnere investeringen; legge palletand #39; s holdbarhet og besparelsene kan bli betydelige. Se våre eksportere plastpaller.

Plastpaller også stable lett, og er mer effektivt å flytte rundt og lagre i et lager, ikke bare fordi de er lettere, men fordi de stakk sammen bedre og bruker mindre plass enn vanlige trepaller.

Whatand #39; s mer, plast paller laget av resirkulert materiale fyll rimelig slutten av markedet, tilbyr et større utvalg av produktvalg.

Et par: Fordelene med plast pall-boksen

Neste: Plast pall-produkter, utvikling av nye former for